takze mam tento ipod .. mno a ked som ho vcera vypojil z kamaratovych reprakov zrazu ked ho chcem zapnut je tam len to biele jablcko v strede a nic sa nedeje pomoze len restart (obi dve tlacitka podrzat) a toto je aj ked ho dam do kompu a tak.. nevie niekto co s tym? docela to suri, vdaka!
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 22:01 )
to tu nikto nema ipod alebo netusi wtf?
takze DFU mod je servisny mod, ak ani po tomto ti nerozpozna ipod, tak ho musis dat na reklamaciu.
DFU spravis tak ze drzis naraz power button a home button strc donho kabel a drz 10 sekund po 10 skundach drzis iba home a cakas.
Mne to tak spravi, ked iPod iba surovo vytiahnem z pocitaca....ked ho najprv odpojim ako USB zariadenie, alebo v iTunes...tak potom je vsetko OK, ale ked to tebe ani nerozpozna...
prestan tu prosimta robit negativnu propagandu, ktoru ludia neznasajuci iphone priam zeru. Kolko krat musela Nokia pozberat telefony kvoli vyrobnej vade? Kolko krat Sony Ericsson? Cuduj sa svete, mam 2 iPhony a ani jeden mi este neexplodoval a ten prvy ma uz 3 roky (jeden z prvych, dovezeny z USA). Tak neplet sprostosti a prestan tu sirit trapny bulvar.