Ahojte chcem pripravit objednavku lenze neviem co znamena číslo popisné a je to oznacene hviezdickou.ci ze dalej sa neviem pohnut
Screen:
Datard.sk
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa stala zaujímavá vec.. Chcel som z datartu holiaci strojček. Zisťoval som čo bude stáť poštovné, vypĺňal tú objednávku na obrázku ale nakoniec som si povedal, že to budem chcieť až budúci týždeň. Tak dal cancel a kašlal na to. A včera mi zvoní telefón, milá slečna z Datartu, že som rozrobil objednávku ale nedokončil, vraj či je s tým nejaký problém, a ponúkla sa, že všetko cez telefón vyplní za mňa...
Možno si niekto povie ďalšia otravná spoločnosť, no ja vravím že to majú fajn premyslené. Zaujímalo by ma, aké percento z tých cancelovaných objednávok ešte týmto spôsobom zachránia a zarobia
Takže ti možno zavolá milá teda ak niečo pokašleš a urobí to za teba, alebo zavolaj rovno na ich linku
Možno si niekto povie ďalšia otravná spoločnosť, no ja vravím že to majú fajn premyslené. Zaujímalo by ma, aké percento z tých cancelovaných objednávok ešte týmto spôsobom zachránia a zarobia
Takže ti možno zavolá milá teda ak niečo pokašleš a urobí to za teba, alebo zavolaj rovno na ich linku