Zajtra planujem objednavat zostavu z alzy, pri dvoch komponentoch vsak maju status "bezne dodavame do troch dni", cize sa chcem opytat ze ak to vsetko zajtra objednam, ostatne komponenty mi v alze budu drzat dokym nepride co ma, alebo je mozne ze sa stane ze mi vykupia zase nejaky iny komponent ?
tusim, ze je mozne zaskrknut pri objednavke nech dodaju vsetko naraz, ked som raz objednaval zopar veci, tak mys prave nemali na sklade, tak mi volali az cca po tyzdni ked uz mali vsetko
s alzou mam do dnesneho dna iba dobre skusenosti a pokial tam maju napisane ze do 3 dni tak to naozaj aj su tie 3 dni. Nie ako napriklad bgs ktorej to naposledy trvalo 3 tyzdne napriek tomu ze mali napisane do 3 dni.
No hej, ale ide mi hlavne o to, ze ci mi tie ostatne komponenty rezervuju alebo sa moze stat ze im sice pride tovar c1, ale do tej doby nebudu mat na sklade nieco ine...
Thek_SVK napísal:No hej, ale ide mi hlavne o to, ze ci mi tie ostatne komponenty rezervuju alebo sa moze stat ze im sice pride tovar c1, ale do tej doby nebudu mat na sklade nieco ine...
no, ale je jasne ze to nie je skok z 2% na 20%, chcel som to vediet priblizne... skoda no, cakal som ale trosku viac...ako student potrebujem Notas a miesto toho mam zlavu na damsku spodnu bielizen ...