Spravny ovladac
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Spravny ovladac
Chcem si stiahnut univerzalny ovladac pre vsetky multifunkcne zariadenia od HP a tam mi vyhodilo viac moznosti. Ako zistim, ktory z tych siestich je ten spravny? Mam Windows XP Home
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PCL 5
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PCL 6
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PS
HP Universal Print Driver for Windows - PCL 5
HP Universal Print Driver for Windows - PCL
HP Universal Print Driver for Windows - Postscript
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PCL 5
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PCL 6
HP Universal Print Driver for Windows 64-bit PS
HP Universal Print Driver for Windows - PCL 5
HP Universal Print Driver for Windows - PCL
HP Universal Print Driver for Windows - Postscript
Tie ovládače pravdepodobne nie sú pre multifunkčné zariadenia (podľa toho PCL a PS tipujem, že sú určené hlavne pre laserové tlačiarne, keďže tie "obyčajné" PCL a ani PS zvyčajne nepodporujú).
Zoznam podporovaných modelov je napr. na stránke HP Universal Print Driver Series for Windows - specifications
Zoznam podporovaných modelov je napr. na stránke HP Universal Print Driver Series for Windows - specifications
-
pryja
Darca
Tak uz som sa dopracovala k tomu spravnemu a teraz mi este prosim ta porad, co z tohto mam stiahnut. Staci mi ten driver, alebo potrebujem k pouzivaniu aj software? A ked sa ma opyta, ze kam to ulozit, co mam dat? Program files?:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1098
zatial dik
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1098
zatial dik
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Andrew007
Guru wannabe
Len taky detail, nezastavi sa ti instalacka preto, lebo musis odpojit/zapojit kabel od printera ?pryja napísal:Po par pokusoch to vzdavam, vzdy sa instalacia zastavi pri 4% a dalej sa to nehybe.
Mozem to spravit tak, ze to z instalacneho CD, co je k tlaciarni premiestnim na USB a potom nainstajujem do notebooku? Mam totizto EEE bez mechaniky.
-
pryja
Darca
Hej, asi bol problem v tom, ze ta tlaciaren bola od zaciatku pripojena k notebooku. Musela som to cele nanovo instalovat.Andrew007 napísal:Len taky detail, nezastavi sa ti instalacka preto, lebo musis odpojit/zapojit kabel od printera ?
A teraz mam zase problem so skenovanim, lebo ked chcem dat naskenovane dokumenty do prilohy a poslat mailom, tak mi ju tam nevlozi a vypisuje toto/ulozene to mam v dokumentoch v my Scans/:
Cize ja nemam pravo odoslat moje dokumenty, z mojho notebooku, naskenovane mojim strojom? Neni to konina?Prístup je zamietnutý
Nemáte dostatočné práva na prevedenie tejto operácie alebo k prístupu k požadovaným dátam
Skusala som schranku na post.sk a na inmail.sk a nic