Sila mysle, sila príťažlivosti a pozitívne myslenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

Videl som tento film už dávnejšie.Ale prv som čítal knihu,pretože to tam je podrobnejšie.
Je to zbierka iných kníh ktoré hovoria o tom istom akurát táto ma ale komerčný úspech.
Odkedy som si to čítal som oveľa väčší optimista a hlavne nehovorím v zápore.A minimálne mi to dá skúsenosti.
A určite to nie je také ľahké ako sa to zdá
Peťush
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peťush »

film som nevidela, knihu som citala a prakticky sa to snazim aplikovat uz asi dva roky, a skutocne musim povedat ze sa mi to dari......je fakt ze kniha je napisana dost zvlastnym sposobom, a vela veci sa v nej opakuje, a ano, naozaj to moze vyzniet ako nejaka sekta, ale ta myslienka je jednoducho na nezaplatenie......ale clovek musi naozaj uverit, a nepochybovat aby skutocne dosiahol vsetko co chce....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Myslím že mi to nedávno odporúčal kamarát.
Má to niečo s "hláškou"
"mysli pozitívne"?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

lekoklatik napísal:Má to niečo s "hláškou"
"mysli pozitívne"?
Áno aj. To je vlastne začiatok, bez toho sa asi nemá zmysel o nič iné snažiť.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

uf este dobre ze som si to precital... :) mam ten film stiahnuty ale hned ho mazem nedam mu sancu takychto sraciek je kopa ...
ak chcem silu mysle pozrem si D. Browna to ma nieco do seba :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Sagittarius napísal:Alebo chceš povedať, že niečo dosiahneš skôr keď si neveríš ako keby si si veril? :?
"Veriť si" je len eufeministický výraz pre prehnanú sebadôveru. Je to opačný extrém ako "neveriť si vôbec". Život sa nedá brať takto čiernobielo. To, v čo ty veríš, je irelevantné. Dôležité sú fakty. A faktom je, že viera je príjemná vec... a to je asi tak všetko. Aj komunisti si verili a všetci vieme, ako to s nimi dopadlo. Pretože v konečnom dôsledku sú to práve naše životné skúsenosti a naše nakladanie s nimi, ktoré tvarujú náš život. Treba rozmýšľať triezvo. Viera ešte nikoho neurobila úspešným. Zato tvrdá práca na sebe samom áno. Ísť na skúšku a veriť si, že ju zvládnem, i keď viem, že som dutý ako rúra, je minimálne arogantné. Buď som pripravený, alebo nie som. Viera s tým nemá nič spoločné.
marcossoft
Amateur
Amateur

Film The Secret

Príspevok od používateľa marcossoft »

Zdravim vas...otvaram to tu kvoli filmu ktory som nedavno videl. mam na mysli tento

http://www.csfd.cz/film/229950-tajemstvi/

a chcel by som otvorit diskusiu a dozvediet sa od tych ktory ho videli ich vlastny nazor...ci je to podla nich uplny nezmysel alebo nieco pravdy na tom je alebo ako to vnimaju. Poznam ludi ktory to videli a aj podla toho ziju a vravia ze to pravda je.

Moj nazor je ze z casti pravda je...ked sa nad tym hlbsie zamyslim tak ak clovek na nieco mysli a predstavuje si to tak za tym podvedome ide a svoje ciny tak smeruje k tomu aby sa to stalo. Teda mozne je ale zase nie tak ako to tvrdia oni. Ma niekto iny nazor ?

Dakujem za kazdu odpoved
Gangy
Darca
Darca

Re: Film The Secret

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezisi... :vrta_sa_v_nose:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Gangy: kurnik, škoda že ešte stále nerozumiem toľkým smajlom :(
zakladateľ: som si istý že tu neaká téma o secret je a v nej sa to dosť rozoberalo, skús pohľadať
Valdyyyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Valdyyyy »

Komercna materialisticka chu**** :smt006
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Keď sa normálny človek nad tým zamyslí, tak zistí, že je to riadna vymyslená somarina. Videl som pár minút a mal som dosť. :smt096
Sagittarius
Guru
Guru

Tuto je tá téma: http://www.hojko.com/the-secret-dokumen ... 92938.html :)

//audiotrack: témy spojené
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Re: The Secret (dokument) + sila mysle

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

Ten kurz MASTER KEY ... to je tiez skopirovane ... uplne prva , a to doslova prva , od tych , co zakon pritazlivosti naozaj objavili , to je ten objav ... a ta kniha sa vola PROS A DOSTANES 1 , 2 :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No videl som to celé, a dosť dlho som sa nad tým zamýšľal, a môžem povedať že je to somarina a obyčajna propaganda... Nesme vo star wars :lol:

Keby to bola pravda tak ja a aj každý človek leži na posteli a povie si "chcem auto" otvorí dvere a auto je zaparkované na dvore atď...
Alebo chceš povedať, že niečo dosiahneš skôr keď si neveríš ako keby si si veril?
Nie tak celkom, ale človek si nemusí veriť aby niečo dosiahol. Každý ma považuje za pesimistu a vraví že sa odradim kvôli tomu skvôr ako začnem, ale to nie je pravda... Ja poviem nedá sa to naserem sa a z trucu v tom pokračujem pri tom si vôbec neverím že to dokážam a postupne to ide, kdežto všetci tí "optimisti" nedokázali ani to čo ja ;)
Uvediem príklad: Ja som sa začal učiť hrať na gitare, strašne som nadával nedarilo sa mi a vravel som že to sa nikdy nenaučím a teraz po roku zahrám čo chcem (síce nesom expert no zlepšujem sa) Môj optimistický brat začal sa učiť hrať strašne si veril, ale nešlo to a boleli ho prsty tak prestal a odvetdy gitaru nechytil.
Takže tu je taký dvôkaz o tom že človek si nemusí veriť aby niečo dokázal (nechvalil som sa, len som uviedol príklad že nie vždy to je tak) Takže človek si nemusí veriť, ale jedine čo musí sa vedieť prinutiť a spraviť preto všetko, to verienie je podľa mňa akési uspokojenie samého seba že s tým to pôjde ľahšie. Je to môj názor, tak dúfam že ho budete rešpektovať ;)
cooler
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cooler »

Ja si myslim ze tento film bol natoceny hlavne pre ludi v nudzi, ktory potrebuju psychycku pomoc. Namiesto toho aby sa stale dusevne trapili, tak veria jednej veci a veria ze sa im to raz splni. Podla mna to je dobra vec aj ked to nemusi byt pravda ale som rad ze takato vec je pre pomoc ludom ktory to potrebuju a podrzi ich to. :)
Sagittarius
Guru
Guru

Janio napísal:Nie tak celkom, ale človek si nemusí veriť aby niečo dosiahol. Každý ma považuje za pesimistu a vraví že sa odradim kvôli tomu skvôr ako začnem, ale to nie je pravda... Ja poviem nedá sa to naserem sa a z trucu v tom pokračujem pri tom si vôbec neverím že to dokážam a postupne to ide, kdežto všetci tí "optimisti" nedokázali ani to čo ja ;)
Uvediem príklad: Ja som sa začal učiť hrať na gitare, strašne som nadával nedarilo sa mi a vravel som že to sa nikdy nenaučím a teraz po roku zahrám čo chcem (síce nesom expert no zlepšujem sa) Môj optimistický brat začal sa učiť hrať strašne si veril, ale nešlo to a boleli ho prsty tak prestal a odvetdy gitaru nechytil.
Takže tu je taký dvôkaz o tom že človek si nemusí veriť aby niečo dokázal (nechvalil som sa, len som uviedol príklad že nie vždy to je tak) Takže človek si nemusí veriť, ale jedine čo musí sa vedieť prinutiť a spraviť preto všetko, to verienie je podľa mňa akési uspokojenie samého seba že s tým to pôjde ľahšie. Je to môj názor, tak dúfam že ho budete rešpektovať ;)
To bude aj v tom, že ty asi naozaj chcel a brat ani veľmi nie. :) A zase podľa toho, čo píšeš to nevyzerá, že by si si až tak neveril. :wink:
cooler
Light Expert
Light Expert

Ja osobne ked som dopozeral ten film, tak som najprv tomu uveril, potom som zapochyboval ale neskor som tomu sam nemohol uverit ale par veci mi naozaj vyslo. Napriklad pozerali sme film, ten film ma totalne nudil a chcel som, aby sa uz skoncil a tak som to len tak zo srandy skusil a hovoril som si ze to skonci kazdu chvilku a film sa po chvilku normalne vypol. Asi bola chyba vo filme, mozno v CDcku, ale islo o to ze sa mi to podarilo. Na chvilu ma to poriadne zaskocilo a zacal som tomu trochu verit. Ale teraz som z toho mimo, lebo nvm ci to moze byt fakt pravda. Ale moze byt, len treba dodrziavat postup a je to si myslim ze aj trochu o osobe, ktora sa o to usiluje, ze ci sa dokaze sustredit na to prianie, ktore chce, aby sa splnilo :) to je moj nazor. Ale v kazdom pripade tento film je na poriadne zamyslenie :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

cooler napísal:Ja osobne ked som dopozeral ten film, tak som najprv tomu uveril, potom som zapochyboval ale neskor som tomu sam nemohol uverit ale par veci mi naozaj vyslo. Napriklad pozerali sme film, ten film ma totalne nudil a chcel som, aby sa uz skoncil a tak som to len tak zo srandy skusil a hovoril som si ze to skonci kazdu chvilku a film sa po chvilku normalne vypol. Asi bola chyba vo filme, mozno v CDcku, ale islo o to ze sa mi to podarilo. Na chvilu ma to poriadne zaskocilo a zacal som tomu trochu verit. Ale teraz som z toho mimo, lebo nvm ci to moze byt fakt pravda. Ale moze byt, len treba dodrziavat postup a je to si myslim ze aj trochu o osobe, ktora sa o to usiluje, ze ci sa dokaze sustredit na to prianie, ktore chce, aby sa splnilo :) to je moj nazor. Ale v kazdom pripade tento film je na poriadne zamyslenie :D
Tak sa nanho pozrite.

Dokladne si precitajte jeho prispevok.

Fakt ma cenu diskutovat o filme ktory premiena ludi na debilov?
cooler
Light Expert
Light Expert

mozno nie, ale tak ked sa ti stane taka nahoda, tak o tom aj trosku popremyslal nie ? A mozno premiena ludi na debilov, ale pokila to co i len 8% ludi pomoze, tak to za to podla mna stalo ze natocili ten fillm. Aj ked normalny clovek si povie ze je to blbost. Aj ja, hoci som zapochyboval ale aj tak si teraz myslim ze je to blbost. Ale je to dobra vec.
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

Nieje to blbost :-) , keby bola , tak by som nemal nový strieborný skúter znacky peugeot rok 2009 presne taký ako som si ho predstavoval v mysli , nenapisal vodicak na plny pocet ( 55 bodov ) , babu , podla takych moznosti , ako som si ju predstavoval a vela inych , strasner vela inych bocnych veci ... tak ma tu laskavo nepresviecajte , ze zakon pritazlivosti nefunguje :-) lebo vy ste niektori bez rozumu ... negativne myslenie , to je slovenska specialita ... a sa cudujte , ze mate stres a nedari sa vam ... pri tom ste ani ten film nezacali pozerat ;-)
Napísať odpoveď