no tak tymto si ma nasral.co teba do toho kto preco fajci.tato tema neni o tom kto preco fajci a kto je proti tomu a co z toho mozes dostat.tu sa bavime o zakaze fajcenia a dosledkoch.Rixsus napísal:budte radi ze nezakazu alkohol ... cigarety su o hovne dostanes maximanlne z nich rakovinu ...tak naco to fajcite???
Zakaz fajcenia v celej EU ?
Decko fakt nemá rozkazovať rodičom lebo rodičia by mali mať tolko rozumu aby v jeho prítomnosti nefajčili ak tak robia tak nie sú rodičia ale CHRPUNI.cibz napísal:netvrdim, ze sa mu to musi pacit ale rodic je rodic, toho si clovek nevybera a musi akceptovat to co ma.
Prosto:decko nema rodicovi co rozkazovat bez ohladu na to ci ma pravdu,
Inac moja teta a ujo tiez fajcia bezne v kuchyni pricom rozhodne niesu hovada ani nezodpovedni rodicia a ich deti im na to nepovedia ani pol slova, proste to tiez uz neberu ako smrad.
Chúdence deti to už neberú ako smrad?! Teda to je dobré ospravedlnenie počínania ich rodičov!
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme si nepostrehol, ze ak my chceme v podniku fajcit, ideme do takeho, kde sa fajcit moze, tam aj fajcime. Vy zasa chodite do nefajciarskych ako aj fajciarskych podnikov. Tak kde mame ist aby sme vas velavazenych nadludi s pravami /samozrejme ze mi ziadne nemame/ neobtazovali? Kto vam kaze ist do fajciarskeho podniku? Potom sa nedozviem nic ine len to, ako vam to vadi, ako smrdite... Kto vam tam kazal ist? Kto vam kaze ist si sadnut do fajciarskeho vagonu? Vlak KE-Praha ma 12 vagonov. Z toho je 11 NEfajciarskych, a 1 fajciarsky. Rozumieme sa? 11vs 1. NEfajciarske vagony v pocte kusov 11 su takmer prazdne, ale NEfajciar si sadne do fajciarskeho vagonu. Ked si pri nom zapalim, mam na to pravo, zaplatil som si v takom vagone miestenku, tak pitchuje co si to dovolujem. Toto nie je vymysel, toto je moja vlastna skusenost. Skoncila tak, ze sprievodca pana nefajciara vykazal z mojho kupe. Niektori z vas by sa mali uvedomit.Frikso napísal:Ob3lix:Chápem, čo chces povedať, ale troška by som upravil tvoj výrok takto: "Ak chcete fajčiť, choďte do fajčiarského podniku". Myslím, že by sa nemali vyhradzovať priestory pre nefajčiarov, ale skôr pre fajčiarov.
K vagónu sa nevyjadrujem, to máš samozrejme právo sa rozčulovať.
Ale v BB neviem ja osobne o žiadnom podniku/krčme/bare kde by sa nesmelo fajčiť. A ak su aj niekde zóny tak nie su absolútne predelené. Takže s podnikmi je to ešte horšie ako 11:1. Keď si chce človek ísť zatancovať, vypiť si alebo sadnúť na pivo tak má ako bonus smrad a dym.
Ale v BB neviem ja osobne o žiadnom podniku/krčme/bare kde by sa nesmelo fajčiť. A ak su aj niekde zóny tak nie su absolútne predelené. Takže s podnikmi je to ešte horšie ako 11:1. Keď si chce človek ísť zatancovať, vypiť si alebo sadnúť na pivo tak má ako bonus smrad a dym.
-
erytrocyt
VIP
uznavam, diskoteky aj ked na drvivej vacsine je zakaz fajcit na parkete, su kapitola sama o sebe, suhlasim s tym, aby nefajciari mali viac priestoru, ale nech nikto nikdy nezabuda, sloboda jedneho konci tam, kde zacina sloboda druheho
//edit: neviem ako je to v podnikoch po slovensku, ale v Kosiciach mame niekolko podnikov, v ktorych je celkovy zakaz fajcenia
//edit: neviem ako je to v podnikoch po slovensku, ale v Kosiciach mame niekolko podnikov, v ktorych je celkovy zakaz fajcenia
-
Tempus7
Star
Tak to by som bral, v ZH nemáme žiadny taký podnik(nočný)erytrocyt napísal://edit: neviem ako je to v podnikoch po slovensku, ale v Kosiciach mame niekolko podnikov, v ktorych je celkovy zakaz fajcenia
Nám pasívnym fajčiarom to nerobí veľmi dobre, kedže náš organizmus nieje na cigaretový dym zvyknutý
-
Smajlo55
Zablokovaný
podla mna by to bola blbost....aj drigy su zakazanee a stalu su tu vo velkom...platilo by pravidlo ,,co je zakazane cloveka viacej laka,, aaa skrachovaly by na tom nemale europske organizaciu vyrabujuce tabak a podobne....a ako uz tu bolo spomenute su aj vetsie problemy ktore znecistuju ovzdusie ako cigarety (moj nazor)
a kto chcee to fajcit je to nanom on je dod*be svoje zdravie
kazdeho osobna vec 
Pred par dnami sa mi stala strasna vec.
Idem na zastavku.Poloprazdna zastavka.Idem asi meter za zastavku si sadnut na taky travnik kedze cakam na autobus.
A ROVNO PREDOMNA SA POSTAVI MLADY PAR a zapali si.Pozeram nanich zdvihnem obocie a som ticho.A tie dve trosky zivota sa zacnu zomna smiat ze co ich otravujem ze to je ich vec ze si tam fajcia..
Idem na zastavku.Poloprazdna zastavka.Idem asi meter za zastavku si sadnut na taky travnik kedze cakam na autobus.
A ROVNO PREDOMNA SA POSTAVI MLADY PAR a zapali si.Pozeram nanich zdvihnem obocie a som ticho.A tie dve trosky zivota sa zacnu zomna smiat ze co ich otravujem ze to je ich vec ze si tam fajcia..
-
hojko
Site Admin
Fajčiari pôjdu za stenu či na ulicu
Skoda vsak, ze to nedoslo az k uplnemu zakazu fajcenia, ale verim tomu, ze sa to do par rokov zmeni.
Skoda vsak, ze to nedoslo az k uplnemu zakazu fajcenia, ale verim tomu, ze sa to do par rokov zmeni.
Re: Zakaz fajcenia v celej EU ?
Tu ide ale o to, že vyššie vymenované aktivity "ubližujú" tomu danému človeku, fajčenie všetkým ( teda ak človek sedí v bare ).ob3l1x napísal:http://www.sme.sk/c/3122342/brusel-chce ... cenie.html
citali ste tento clanok ako na to reagujete ? nemyslite si, ze je to v urcitom zmysle obmedzovanie prav a slobod obcanov v EU ? precitajte si aj komentare jeden z nich sa mi velmi pacil a je podla mna aj dost vystizny
citujem : samozrejme aj ine nazory su velmi zaujimave (ci uz za zakaz alebo proti zakazu) ale toto sa asi najviac priblizuje k tomu co si o tom myslim ja.
Pasívne fajčenie je tiež fajčenie, takže sa mi vôbec nepáči, že musím dýchať ten smradľavý dym, ktorý mi špiní pľúca.
Navyše ten vzduch vôbec nie je dobrý, ak je uzavretý priestor, vydýchan vzduch, počas nejakého koncertu + do toho plno cigaretového dymu, no nič moc. Frajerku z toho vždy bolí hlava a mne to teda nie je tiež dvakrát príjemné.
Kto chce fajčiť, nech ide pre klub, alebo nech sa spravia úplne oddelené miestnosti v baroch pre fajčiarov.
-
Shark NX
Addict
hughito ... Bolest hlavy na koncertoch nema za nasledok Nikotinovy dym ale nedostatok kyslika.
S koncertami spojena mierna dehydratacia atd... Nikotinovy dym sposobi akurat miernu malatnost ... v najhorsich pripadoch mierny pocit nevolnosti.
V kazdom pripade ako prilezitostny fajciar viem co citia nefajciari ... Ale zaroven aj vyzdvihujem "nutnost" vyjst von pred podnik/restauraciu ... Skvela prilezitost si pokecat, zoznamit sa s novymi ludmi atd ... Ma to svoje vyhody ... To ti potvrdi viac ludi
S koncertami spojena mierna dehydratacia atd... Nikotinovy dym sposobi akurat miernu malatnost ... v najhorsich pripadoch mierny pocit nevolnosti.
V kazdom pripade ako prilezitostny fajciar viem co citia nefajciari ... Ale zaroven aj vyzdvihujem "nutnost" vyjst von pred podnik/restauraciu ... Skvela prilezitost si pokecat, zoznamit sa s novymi ludmi atd ... Ma to svoje vyhody ... To ti potvrdi viac ludi