Najprv som si instaloval nejaky doplnok mozilly ktory zabranuje zobrazovaniu spamovych reklam atd. Ked som nastartoval mozillu tak mi nechcelo ist youtube. Najprv video vobec a facebook mi tiez blbne. Tak som to oodinstaloval ale youtube šlo ale iba ierna obrazovka a ziadne nacitavanie. Tak som tam vselico porobil s adobe flash playerom odinstaloval nainstalolval vypol javascript zapol a stale mi to nechce ist. V prilohe su scery ako mi ukazuje facebook aj youtube. Pomozte chalani prosim.
Youtube iba tma a ziadne tlacidla, na facebooku nezobrazuje v pravo dole a v lavo dole nejake tlacidla co tam boli. A nejddde mi ani nič komentovat.
Skušal som vratenie v pocitaca v case len nemam vytovreny ziadny bod obnovy neviem ci sa to vyplo ci co...
Aké doplnky máš nainštalované? Čo sa zobrazuje v chybovej konzole (Nástroje -> Chybová konzola; klikni tam na vymazať a daj obnoviť tú stránku s Youtube alebo s Facebook a pozri sa, či sa tam nezobrazí nejaká chyba).
Inak keď máš na Youtube kurzor nad tým videom, zobrazujú sa tam ovládacie prvky?
chrono napísal:Aké doplnky máš nainštalované? Čo sa zobrazuje v chybovej konzole (Nástroje -> Chybová konzola; klikni tam na vymazať a daj obnoviť tú stránku s Youtube alebo s Facebook a pozri sa, či sa tam nezobrazí nejaká chyba).
takze doplnky mam deamon tols,skype a jawa quik starter a potom mam ešte zasuvne moduly ale ich je tam vela
No ked vymazem celu chybovu konzolu a refreshnem stranku facebooku zobrazi sa 10 chyb jedneho druhu a to je "Dom is not defined" a url faceboku"
Pri refreshy youtube sa objavi milion upozorneni typu border top right radius "deklaracia je vynechana" a tichto deklaracii je tam vela iba sa meni richt top left atd
Ak vies presne ktore addony a spol mas vo Firefoxe, tak urob cistu instalaciu firefoxu a budes vediet, ze ci je to v tych roznych addonoch v nom, ak ti to pri cistej pojde..
Soviet napísal:Ak vies presne ktore addony a spol mas vo Firefoxe, tak urob cistu instalaciu firefoxu a budes vediet, ze ci je to v tych roznych addonoch v nom, ak ti to pri cistej pojde..
ako mysliš cistu instalaciu?Mam ju odinstalovat a nanovo dat?
Element napísal:takze doplnky mam deamon tols,skype a jawa quik starter a potom mam ešte zasuvne moduly ale ich je tam vela
No ked vymazem celu chybovu konzolu a refreshnem stranku facebooku zobrazi sa 10 chyb jedneho druhu a to je "Dom is not defined" a url faceboku"
Pri refreshy youtube sa objavi milion upozorneni typu border top right radius "deklaracia je vynechana" a tichto deklaracii je tam vela iba sa meni richt top left atd
Môže to spôsobovať nejaký doplnok. Bez toho, aby si napísal, aké doplnky máš nainštalované, ti asi nikto neporadí viac ako to, že máš spustiť Firefox bez doplnkov a uvidíš, či to bude fungovať.
PS: Upozornenia nie sú dôležité (klikni na tlačidlo Chyby a upozornenia sa zobrazovať nebudú).
Soviet napísal:Odinstaluj Firefox, zmaz pre pripad este aj jeho zlozku..A nainstaluj nanovo..Opat preistotu daj cestu napriklad Program Files\Firefox 2
Ale ber do uvahy to, ze prides o ulozene stranky a vsetko, ak si co to neodzalohujes..Takze to je len jedna moznost zistenia priciny..
Odinštalovanie je zbytočné. Stačí vo Firefox vytvoriť nový profil (alebo zakázať načítavanie doplnkov v existujúcom profile).
chalani firefox mam velmi citlivy reinstalaciu mam tam hrozne vela zaloziek atd, takze co keby sme na non vytvorili novy profil?Len mi dajte nato prosim vas navod
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 10:18 )
parada dneska som sa dostal ku compu a uz to vsetko ide .Super neviem preco ale lebo predtym som ho vela krat restartoval a nic