furt ked spustim stahovany subor ktory stahujem z torrentu tak sa mi nezobrazi video ktore stahujem cez klienta ale prehrava mi urcity usek DVD filmu ktory nemam uz na HDD pretoze ho uz mam napaleny......je to dobra volovina..dufam ze ste pochopili. dakujem
ehm, ja to este stale nechapem ty sa akoze snazis spustit este nestiahnuty film ?? resp. pocas stahovania ??
majo1990 napísal:ano...predtym ked som stahoval dajaky koncert a spustal som potom samostatne VOB subory tak mi to prehravalo v pohode a neprhravalo mi to ziadne somariny....mozno ked dotaham cely torrent tak to pojde normal
takze ak to uz cele chapem...dal si tahat nejake video cez uTorrent a zaroven pocas stahovania si ho pozeral ?? btw o tom som ani nevdel ze to utorren umoznuje alebo som to teraz zle pochopil ?
ano...predtym ked som stahoval dajaky koncert a spustal som potom samostatne VOB subory tak mi to prehravalo v pohode a neprhravalo mi to ziadne somariny....mozno ked dotaham cely torrent tak to pojde normal
Torrent pouziva seeky a cele je to rozdelene na kusky. Takze aj ked tahas, tak urcite ti netaha zo zaciatku od prvej sekundy filmu az po poslednu, ale taha to uplne nahodne podla nejakych hashov alebo coho... Musis pockat kym to budes mat cele stiahnute.