Vstup mikrofónu na zákl. doske nefunguje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: neda

Príspevok od používateľa rados915 »

3PO napísal:nie vymenit sa to neda. ak neches zbytocne vyhadzovat peniaze a ovladace si uz preinstalovaval tak nahod nanovo cely system, nainstaluj ovladace bez dalsich programov a vyskusaj. ak to nepojde tak je to najskor znicene.
Windows som preinštaloval celkovo 3x čo mi to nešlo. 1x Vista a 2x XP a nejde to aj tak. Naposledy asi 2 týždne dozadu.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Vyzera na to na poskodeny hardware.Chyba moze byt aj v konektore,ale tak isto aj nemusi...Ten konektor sa vymenit da-staci mat potrebne naradie(pajkovacka,odsavacka,cin a tavidlo)) a zrucnost :smt025
Skor by som videl problem v nahrade konektora-ze sa ti nepodari ziskat rovnaky a samozrejme funkcny kus na vymenu...

Pokial chces vyskusat ci je konektor funkcny,tak prived signal na body kde je konektor pricinovany.Tym vlastne konektor "obides"...

\\A nemusis vymienat celu MB-pokial sa oprava nepodari,tak staci kupit nejaku externu zvukovku napr.do PCI slotu...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

na ovladacoch realtek mozem do konektoru na mikrofon pichnut hociaky jack...a napise mi nieco ako "jack plugined in" alebo nieco podobne a tak by mu tam urcite nieco vypisalo keby to bol len softa neexistuje nieco take ze vstup na mikrofon cez nejaky sovt alebo konkretne realtek..presunie do ineho s tych siestich konektorov
rados915
Guru
Guru

Obnovujem túto tému kvôli jednej veci aby som sa opýtal.

Keby som kúpil samostatnú zvukovú kartu tak by sa tento môj problém vyriešil?

Ak áno, môžete mi doporučiť úplne nejakú lacnú ale nie shit s ktorou by to išlo, hlavne teda aby mala vstup na mikrofón.

Díky moc
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

myslim ze taketo nieco ti bude stacit :) http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm (ked ti do teraz stacila integrovana)
rados915
Guru
Guru

Pigesko napísal:myslim ze taketo nieco ti bude stacit :) http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm (ked ti do teraz stacila integrovana)
No mne bohato stačila ingegrovaná zvukovka, ale keďže mi nefunguje vstup pre mikrofón bolo by treba asi vymeniť celú základovku prípadne nejako opraviť kontakt v tom vstupe ale riskovať že sa pokazí celá základovka nechcem, tak radšej by som kúpil zvukovku.
Napísať odpoveď