Nemecko
Nemecko
Mam v plane ist sa pozriet do Nemecka - juhovychodna cast v okoli Mnichova a tak ma zaujima kam sa ist pozriet. Oktoberfest alebo daky festival ma nezaujima, skor by som navstivil zabavny park s husenkovymi drahami, isiel na peknu lahku turistiku ci nieco podobne. Ma niekto tipy na Mnichov a okolie? Na co si dat pozor v Nemecku?
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako v kazdom hlavnom meste, urcite sa chod pozriet do centra, je to dlha pesia zona od Karlsplatz po Marienplatz, tam sa daju porobit pekne fotky, s tam krasne budovy, fontany aj palmy okolo. V okoli je opera, najvacsie muzeum a tiez velky trh s ovocim a zeleninou - Viktualienmarkt, kde predavaju vsetko mozne co narastie a je jedle, to najexotickejsie ovocie z celeho sveta.
A mne sa osobne z celeho Mnichova paci najviac Olympia Park a hned vedla je najvacsia nemecka centrala na vyrobu BMW, je vnutri niekde aj muzeum starych BMWciek a tiez je tam denne otvorena vystava najnovsich kusov. Mam aj par fotiek, ak sa mi bude chciet, tak ich sem dam, nech mas predstavu.
A ten Park je veliky, krasny, je tam par jazierok, pred nim vysoka televizna veza, v ktorej je na vrchu restika a vidis z okna cely Mnichov.
Potom napr. Stranbergersee - najvacsie mnichovske jazero, kde premavaju vyhliadkova lod, da sa tam posediet v restike a je tam pekny vyhlad.
A este su tam najake zamky, ale to neviem, ci ta zrovna zaujima.
Ak by si chcel nakupovat, tak najvacsie nakupne stredisko je OEZ - Olympia Einkaufzentrum, je tam od elektro, handry, vsetko. Akurat ze uz je po vypredajoch.
A mne sa osobne z celeho Mnichova paci najviac Olympia Park a hned vedla je najvacsia nemecka centrala na vyrobu BMW, je vnutri niekde aj muzeum starych BMWciek a tiez je tam denne otvorena vystava najnovsich kusov. Mam aj par fotiek, ak sa mi bude chciet, tak ich sem dam, nech mas predstavu.
A ten Park je veliky, krasny, je tam par jazierok, pred nim vysoka televizna veza, v ktorej je na vrchu restika a vidis z okna cely Mnichov.
Potom napr. Stranbergersee - najvacsie mnichovske jazero, kde premavaju vyhliadkova lod, da sa tam posediet v restike a je tam pekny vyhlad.
A este su tam najake zamky, ale to neviem, ci ta zrovna zaujima.
Ak by si chcel nakupovat, tak najvacsie nakupne stredisko je OEZ - Olympia Einkaufzentrum, je tam od elektro, handry, vsetko. Akurat ze uz je po vypredajoch.
AUPark, dusseldorf dortmund, ak sa chce ti cestovat skoro 200KM tak chod do holandska do mesta venlo
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 18:04 )
AUPark, dusseldorf dortmund, ak sa chce ti cestovat skoro 200KM tak chod do holandska do mesta venlo
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 18:05 )
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 18:04 )
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 18:05 )
-
mikkimikki
Medium Professional
V mnichove ma najviac zaujal ten BMW Welt - teda ta vystava BMW v pdstate v olympia parku, ako uz spomenula pryja .. ak chces nakupovat tak to OEZ resp. mozes skusit ARCADIA to je hned pri zastavke metra Messestadt west postaveneho na starom letisku mnichovskom ... v M je kvalitny system metra cize sa skoro z vsade dostanes vsade 
mimo mnichova mozes ist pozriet jazero Chiemsee tam si mozes zapozicat lodku
... ak chces len tak pozerat mesta tak docela zaujimave je mesto Wasserburg (Am Inn) ... je to postavene na takm polostrovceku ... v Traunsteine je docela pekne ale dokopy nic tam nieje ... v mnichove je myslim nejaka dobra ZOO tak pripadne tam ... a nic ma momentalne nenapada 
mimo mnichova mozes ist pozriet jazero Chiemsee tam si mozes zapozicat lodku