Cesta na stahovanie suborov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Cesta na stahovanie suborov

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Vsimol som si, ze ked stahujem v mozile, opere, exploreri(je to jedno v akom prehliadaci) na urcene miesto, vzdy to najprv stahuje na C:\Documents and Settings\...\Local Settings\Temp a po dostahovani to presunie na urcene miesto, ktore som si predtym zvolil. Problem je v tom ze na Ccku mam malo miesta a tym padom velke subori stahovat nemozem, jedine cez torrent ak je to dostupne na torrentoch.

Existuje moznost tuto cestu na stahovanie zmenit? Ak ano, ako? Na internete som nic nenasiel ohladom tohoto.
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Asi ti neostáva nič iné iba dodržiavať dostatočne vela miesta na C: a to nie len kvôli stahovaniu, ale aj pre správne fungovanie samotného systému. Mimochodom všetko v priečinku TEMP môžeš zmazať
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

skus toto - http://www.vietcyber.net/forums/showthread.php?t=85887 aj ked ja som ten navod moc nepochopil... ale snad pomoze :) mal som podobny problem ked som instaloval jednu hru na D ale na C som mal malo volneho mieste a ani za tu p*** som ju nemohol nainstalovat...viem ze sa nieco prepisovalo v registroch ale uz nemam sajnu co :(
TheMEMBER napísal:Dakujem Pigesko. Ten link mi pomohol.

EDIT: uz som to tu mal rozpisane aj postup ale BX ma predbehol :)
aj nabuduce :wink:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Mohlo by to fungovat, ak mas problem s anglictinou tak:

Otvoris Tento Pocitac, kliknes na vlastnosti (inak mozes zapnut aj winTlacitko+break) -> Spresnenie -> Premenne prostredia -> Najdes Temp a premenis cestu na tvoju ziadanu.

Alebo sposob s registrami:
Stlacis winTlacitko+R a napises regedit. Najdes kluc: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Explorer\VolumeCaches\Temporary Files
a zmenis :)
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Dakujem Pigesko. Ten link mi pomohol.

EDIT: uz som to tu mal rozpisane aj postup ale BX ma predbehol :)
Napísať odpoveď