Bol by som rad aj kebyste vy pridali obrazky/videa
Modern/future architecture
Modern/future architecture
No co poviete ? Paci sa vam architektura buducnosti ? Mne ano nech uz to vypada ako vo hviezdnych vojnach ...
http://abduzeedo.com/unusual-architecture-dubai-part-1 Architektura Dubaja, naozaj zaujimave kusky.
Stahujem sa do Dubaja ,ked zbohatnemeMPiko napísal:http://abduzeedo.com/unusual-architecture-dubai-part-1 Architektura Dubaja, naozaj zaujimave kusky.
Co to trepes ?Fabo napísal:Kaplickeho knihovna sa hlavne nehodi na dane miesto (nehovoriac o tom, ze nesplnila zadane kriteria... ale ako sa vravi, vyhral jednooky mezi slepymi).
A kde sa hodi ? Neviem dokedy vydrzi zem ked sa bude prihliadat na historicke prvky v danej lokalite. Ja nemam nic proti starym/historickym domom ale jednoducho niekedy musia ustupit (nemyslim ich totalnu devastaciu). Maju ju postavit na ukor parku alebo inej zelene ?
Re: Modern/future architecture
Človeče, to je ohyzdné! To prvé nenesie žiaden estestický odkaz. Zaujímavé je to len tým, že je to otrasné a má to bazén.t33nboY2 napísal:No co poviete ? Paci sa vam architektura buducnosti ? Mne ano nech uz to vypada ako vo hviezdnych vojnach ...![]()
Par videii:
Le Palais Bulles
The Sphere - Sao Paulo, Brazil
V tom si viem predstavit zivot kdesi hore v hore
To druhé vyzerá ako vodojem, ten výhľad by mi stál za to, ale interier je čisto "propagačný". Človek si povie, že "haha okruhle dvere", ale tým, že je úplne všetko oblé a okruhle je to až unavujúce.
-Ten Dubai sa mi páči. Keď niekto povie architektúra budúcnosti, tak si predstavím niečo také, prípadne ešte ten vodojem.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ty co trepes? Bol si niekedy na Letnej, v danej lokalite? A dalsie, dolezitejsie, cital si zadanie a specifikacie kniznice? Kniznica NESPLNA zadanie.t33nboY2 napísal:Co to trepes ?![]()
![]()
A kde sa hodi ? Neviem dokedy vydrzi zem ked sa bude prihliadat na historicke prvky v danej lokalite. Ja nemam nic proti starym/historickym domom ale jednoducho niekedy musia ustupit (nemyslim ich totalnu devastaciu). Maju ju postavit na ukor parku alebo inej zelene ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
musim sa pridat k Fabovi ... Kaplicky to uplne sfušoval a nebyt jeho smrti, tak ho zmetu zo stola a konecna
... nejaky nadcasovy design na miesto ako je Letna ucite nepatri ani nahodou ...
osobne ma vseliake "organicke" designy vobec neberu ... nepaci sa mi to ... som skor "hranař"
... niektore myslienky su super prakticke a ucelne, ale verim tomu ze so snahou sa daju zapracovat aj do tradicnejsich foriem
...
osobne ma vseliake "organicke" designy vobec neberu ... nepaci sa mi to ... som skor "hranař"