Modern/future architecture

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Modern/future architecture

Príspevok od používateľa t33nboY2 »

No co poviete ? Paci sa vam architektura buducnosti ? Mne ano nech uz to vypada ako vo hviezdnych vojnach ... :lol:

Bol by som rad aj kebyste vy pridali obrazky/videa :aasmile4:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

osobne sa mi páči :) zatiaľ je to ojedinelé, designéri a architekti blbnú :D zaujímalo by ma, ako k takej krivej budove robia výkresy, keďže som z odboru :) . tam asi pár pôdorysov a rezov nebude :D
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

http://abduzeedo.com/unusual-architecture-dubai-part-1 Architektura Dubaja, naozaj zaujimave kusky.
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

eMPiko napísal:http://abduzeedo.com/unusual-architecture-dubai-part-1 Architektura Dubaja, naozaj zaujimave kusky.
Stahujem sa do Dubaja ,ked zbohatnem :twisted: .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Kaplickeho knihovna sa hlavne nehodi na dane miesto (nehovoriac o tom, ze nesplnila zadane kriteria... ale ako sa vravi, vyhral jednooky mezi slepymi).
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Fabo napísal:Kaplickeho knihovna sa hlavne nehodi na dane miesto (nehovoriac o tom, ze nesplnila zadane kriteria... ale ako sa vravi, vyhral jednooky mezi slepymi).
Co to trepes ? :evil: :!:

A kde sa hodi ? Neviem dokedy vydrzi zem ked sa bude prihliadat na historicke prvky v danej lokalite. Ja nemam nic proti starym/historickym domom ale jednoducho niekedy musia ustupit (nemyslim ich totalnu devastaciu). Maju ju postavit na ukor parku alebo inej zelene ?
Frikso
Darca
Darca

Re: Modern/future architecture

Príspevok od používateľa Frikso »

t33nboY2 napísal:No co poviete ? Paci sa vam architektura buducnosti ? Mne ano nech uz to vypada ako vo hviezdnych vojnach ... :lol:

Par videii:
Le Palais Bulles

The Sphere - Sao Paulo, Brazil
V tom si viem predstavit zivot kdesi hore v hore :)

Bol by som rad aj kebyste vy pridali obrazky/videa :aasmile4:
Človeče, to je ohyzdné! To prvé nenesie žiaden estestický odkaz. Zaujímavé je to len tým, že je to otrasné a má to bazén.

To druhé vyzerá ako vodojem, ten výhľad by mi stál za to, ale interier je čisto "propagačný". Človek si povie, že "haha okruhle dvere", ale tým, že je úplne všetko oblé a okruhle je to až unavujúce.

-Ten Dubai sa mi páči. Keď niekto povie architektúra budúcnosti, tak si predstavím niečo také, prípadne ešte ten vodojem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

t33nboY2 napísal:Co to trepes ? :evil: :!:

A kde sa hodi ? Neviem dokedy vydrzi zem ked sa bude prihliadat na historicke prvky v danej lokalite. Ja nemam nic proti starym/historickym domom ale jednoducho niekedy musia ustupit (nemyslim ich totalnu devastaciu). Maju ju postavit na ukor parku alebo inej zelene ?
Ty co trepes? Bol si niekedy na Letnej, v danej lokalite? A dalsie, dolezitejsie, cital si zadanie a specifikacie kniznice? Kniznica NESPLNA zadanie.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

musim sa pridat k Fabovi ... Kaplicky to uplne sfušoval a nebyt jeho smrti, tak ho zmetu zo stola a konecna :-) ... nejaky nadcasovy design na miesto ako je Letna ucite nepatri ani nahodou ...

osobne ma vseliake "organicke" designy vobec neberu ... nepaci sa mi to ... som skor "hranař" :-) ... niektore myslienky su super prakticke a ucelne, ale verim tomu ze so snahou sa daju zapracovat aj do tradicnejsich foriem :-) ...
Napísať odpoveď