Akne
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
aughostino
Medium Professional
Hellboy: co to znamena v mladom veku? kazdy si pod tymto pojmom predstavuje inu zlomovu hranicu medzi mladym vekom a starym/starsim vekom 
cierne bodky trapia aj mna a vytlacat ich je dost bolestive hlavne na nose a v tesnej blizkosti ust kde je jemna koza (velakrat ked som to skusal tak mi az slzy vyhrkli od bolesti
)
kamaratka mi poradila na to pletovu vodu Clean and Clear ale ta jej nezabera ale ucinna je aj kozmetika znacky AB v pondelok asi zbehnem do drogerie na nakup
cierne bodky trapia aj mna a vytlacat ich je dost bolestive hlavne na nose a v tesnej blizkosti ust kde je jemna koza (velakrat ked som to skusal tak mi az slzy vyhrkli od bolesti
kamaratka mi poradila na to pletovu vodu Clean and Clear ale ta jej nezabera ale ucinna je aj kozmetika znacky AB v pondelok asi zbehnem do drogerie na nakup
prva zasada pri boji s akoukolvek formou akne je NEVYTLACAT mozno to chvilu posobi lepsie, ale za par dni/tyzdnov sa to vrati v este horsej forme nehovoriac o moznostiach zapalov a infekcii ktore vsetko len zhorsia, radsej sup sup ku koznemu a vydrzat chvilu bez vytlacania s liekmi ktore predpise a vysledok bude dlhotrvalejsi
-
Hellboy248
Guru wannabe
Cierne "bodky na nose
caute, v poslednej dobe mam dost mastny nos , a zacali sa mi tam robit take cierne bodky. ked si to vytlacim tak to neuveritelne boli ale vide s toho ako keby korienok
, chcel by som od vas neaky tip s cim si to natriet alebo to vytlacit a s niecim natriet, proste ako to odstranit.
Neviem ci uz tu nahodou takato tema nieje , hladal som ale nasiel om iba akne a akne to neni.
dakujem vsetkym vopred za rady
Neviem ci uz tu nahodou takato tema nieje , hladal som ale nasiel om iba akne a akne to neni.
taketo nieco si kup ... http://www.mojalekaren.sk/nivea-visage- ... laste-8ks/
Alebo si umyvaj tvar mydlom
Alebo si umyvaj tvar mydlom
-
Hotwire
Addict
Re: Cierne "bodky na nose
racej si to nevytlacaj lebo ak sa ti to nahodou zapali vzniknu z toho uz spominane jebakyFilipito napísal:caute, v poslednej dobe mam dost mastny nos , a zacali sa mi tam robit take cierne bodky. ked si to vytlacim tak to neuveritelne boli ale vide s toho ako keby korienok, chcel by som od vas neaky tip s cim si to natriet alebo to vytlacit a s niecim natriet, proste ako to odstranit.
-
Kibo
Hardcore addict
urcite, ak uz tam uhry mas, musia von. a potom pravidlene pouzivat deep clean a pripadne aj castejsie za den si umyvat tvar, ked len cistou vodou ak nemas nic ine poruke. Deep clean nie je jednorazovy, je to na cistenie, cize si tym tvar umyvas pravidelne, navlhcenym tamponom najbeznejsie nos, okolo nosa a celo...
-
Kibo
Hardcore addict
ani mi nehovor
rovno beriem 500ku smirgel
v kancli nemam kolobeh vzduchu a potim sa tam ako svina, cize ani odbiehanie na zachod a umyvanie ksichtu nepomaha
/ to si vytlacil iba dve? zapalit sa nemusia, ak si ich vytlacil s cistymi rukami a napriklad si to natrel alpou. ja ich tlacim furt a nezapalujusa mi, len mam nos ako keby som slopal francovku
v kancli nemam kolobeh vzduchu a potim sa tam ako svina, cize ani odbiehanie na zachod a umyvanie ksichtu nepomaha
/ to si vytlacil iba dve? zapalit sa nemusia, ak si ich vytlacil s cistymi rukami a napriklad si to natrel alpou. ja ich tlacim furt a nezapalujusa mi, len mam nos ako keby som slopal francovku
-
aughostino
Medium Professional
mozno trochu OT, ale vy ste sa s kolegom dohodli? (neber to v zlom)
http://www.hojko.com/akne-t48478-300.html
http://www.hojko.com/akne-t48478-300.html