Vigor 2700 a prelomenie MAC filtra
Vigor 2700 a prelomenie MAC filtra
Mám Vigor 2700 a bratranec o poschodie nižšie tiež. On tomu prd rozumie a ja len o trošku viac. Ale aj tak som mal prístup k jeho Vigoru, jakože som mu to nastavoval, a za to som mohol tahat aj cez neho, lebo on to má len na Weby a ICQ, taká je dohoda. Lenže bratranec je na mesiac v prdeli a ja som kúpil nový netbúk a keď som tam chcel dať novú MAC tak som trúba vlastnú vymazal a zapol filter. V tú ranu som samozrejme spadol z jeho wifiny, no nezabil by som sa?!
Kebyže je nejaký postup, ale plíz v slovenčine, jak to prelomiť, budem vďačný, ale ak nie, tak kašlať na to, budem musieť mesiac vydržať, čo už.
Čítal som aj ten návod na prelomenie WEP, ale aj keď som to akotak pochopil, nejak mi nejdú tie príkazy.
Mám Extensu 5220 a Vistu.
Kebyže je nejaký postup, ale plíz v slovenčine, jak to prelomiť, budem vďačný, ale ak nie, tak kašlať na to, budem musieť mesiac vydržať, čo už.
Čítal som aj ten návod na prelomenie WEP, ale aj keď som to akotak pochopil, nejak mi nejdú tie príkazy.
Mám Extensu 5220 a Vistu.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Spadnut z wifini ?? nechapem, najprv si pisal ze si pridal svoje mac do zakazanych a teraz ze uz nevies ani pristupove heslo ??.. aj keby sa dostanes do routra musis najprv napr. cez "SMAC" zmenit svoje mac na inu, potom sa skus pripojit ked poznas heslo. Ak nie tak jedine budes musiet prelomit cez BackTrack, navodov odomna a od kolegoch je tu dost..
http://www.hojko.com/prelomenie-wep-s-b ... 17862.html

http://www.hojko.com/prelomenie-wep-s-b ... 17862.html
Veď práve, na sieť sa nepripojí, Vigor odmietne pripojiť moj MAC. Keby aspoň mám nejaký scan, alebo niečo, čo by zachytilo komunikáciu medzi mojou wifinou a vigorom. Aj keď aj tak neviem, čo by sa dalo z toho vytiahnuť.
Ešte je jedna možnosť, odchytit jeho ségru, mu tam chodí s frajerom kvety polievať, ale to je trapas
tomu som sa chcel vyhnúť.
Ono totiž cez kábel sa pripojím, samozrejme, lebo ten mac filter je iba na Wlan
Jakože ja som absolutny laik, ale verím tomu, že profík by to nabúral bez zapotenia, aj ma napadlo, že nejak zvonka, len ja som z toho jeleň, to by som asi musel nájsť IPečku toho jeho Vigora na nete, ale už vôbec si neviem predstaviť, ako by sa to dalo
Neviem....asi sa to nebude dať, tak sa na to vyprdnem, počkám, len ma serie, že je tam voľný net a ja musím tuto obmedzovať rýchlosť sťahovania, lebo to chlapčiskom kazí pingy na veľkom počítači, keď hrajú.
Ešte je jedna možnosť, odchytit jeho ségru, mu tam chodí s frajerom kvety polievať, ale to je trapas
Ono totiž cez kábel sa pripojím, samozrejme, lebo ten mac filter je iba na Wlan
Jakože ja som absolutny laik, ale verím tomu, že profík by to nabúral bez zapotenia, aj ma napadlo, že nejak zvonka, len ja som z toho jeleň, to by som asi musel nájsť IPečku toho jeho Vigora na nete, ale už vôbec si neviem predstaviť, ako by sa to dalo
Neviem....asi sa to nebude dať, tak sa na to vyprdnem, počkám, len ma serie, že je tam voľný net a ja musím tuto obmedzovať rýchlosť sťahovania, lebo to chlapčiskom kazí pingy na veľkom počítači, keď hrajú.
-
hrban
Addict
nj momentálne máš dve možnosti zistiť MAC kamarátovho PC ak má NB tak sa s ním nejak spoj a vypýtaj alebo jedine priamo cez kábel nastavíš router a pridáš si svoju inak sa tam nedostaneš lebo ak sa na ten router nepripojí niekto kto má povolenú MAC tak nemáš šancu odchytiť správnu MAC adresu a keďže je kamarát preč tak sa tam asi nik iný napájať nebude
Presne ako píšeš som si to aj myslel. No semtam sa tam aj tá jeho ségra napichne, ale to by som musel mať nejaký monitor, alebo scaner spustený, hlavne večer.
Ale našiel som si v mojom compe v texťáku nejaké MACy, čo nie sú moje, to keď som mu to asi robil, tak som si ich zapísal. Ale istý som si nie. Dá sa mi to nejak urobiť? môžem zmeniť môj MAC? Niekde som to tu čítal, že to ide, ale nepamätám sa už, ako to bolo. Nepokazím si niečo na noťasi takýmto experimentovaním?
Ale našiel som si v mojom compe v texťáku nejaké MACy, čo nie sú moje, to keď som mu to asi robil, tak som si ich zapísal. Ale istý som si nie. Dá sa mi to nejak urobiť? môžem zmeniť môj MAC? Niekde som to tu čítal, že to ide, ale nepamätám sa už, ako to bolo. Nepokazím si niečo na noťasi takýmto experimentovaním?
-
t0m4s3
Admin
Najdi si nejaky MAC changer. Mozno budes musiet poskusat viac softwarov, hned prvy nemusi spravne fungovat s tvojou sietovkou.
napr. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... s-changer/
napr. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... s-changer/