Cs 1.6 steam router help

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
filipack
Novice
Novice

Cs 1.6 steam router help

Príspevok od používateľa filipack »

Caffte mam taky problem . Prisiel kumne kamos s PC ze spravime lan party . Popripajali sme sa na router Vigor Draytek 2700 . Internet ide obidvom vsetko v pohode ale ked sme pustili Steam ze zadrtime CS na rovnakom servri sa stalo to ze :
1. Ja sa pripojim na server "cs 1.6"
2. Kamos sa chce pripojit tiez na ten isty server "cs 1.6" nahodi sa tabulka s loadingom ze sa pripaja ale loading nepokracuje viac ako len 3 palicky zostane stat.
3. V tu chvilu to mne lagne a hra zostane zamrznuta nemozeme sa dostat dvaja na jeden rovnaky server .

Ale oddelene mozeme hrat bez problemov len ked chceme dvaja tak tomu co hra to lagne a druheho nepripoji ...

Je to asi otazka nastavenia routra pls poradte . Aby som nezabudol skusali sme napriklad GTA SA- multiplayer a to islo normalne dvaja na jednakom servri sme hrali ... Takze sa asi jedna len o Csko pls poradte . Pritom mi to nejde do hlavy on osobne doma ma 2PC a su spojeny cez 1 switch a dvaja kludne hraju z rovnakej IPcky cez steam CS 1.6
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

:arrow: http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html

Kazdopadne nebolo to s tym ze na Steam ste pripojovali z jedneho routra dvaja ??

:)
Zamknuté