tak ci tak, tie fotky som mal stiahnute - hroza. co som tam mal vidiet? ako si brata oblepil novinamy??? zda sa ti na tom nieco "umelecke"? ako nic v zlom, ale take si sem davat nemusel...
//pozerám na to a mám pocit že veľkú chybu som urobil tým, že som tak málo odfotil zo skaly na ktorej som sedel. Bolo by to plnšie. takto mi to príde len ako obloha. Do budúcna sa poučím
//pozerám na to a mám pocit že veľkú chybu som urobil tým, že som tak málo odfotil zo skaly na ktorej som sedel. Bolo by to plnšie. takto mi to príde len ako obloha. Do budúcna sa poučím
Ja odlietam zajtra na dovolenku do Washingtonu DC, tak som zvedavy co tam nafotim...
Som sa mesiac rozhodoval ci zoberiem len mydlo alebo aj normal fotak, a ked som zhodnotil co vsetko uvidim tak fotak....
Kurnik, zas idem na dovolenku s fotakom
Mne sa na tej Lekovej panorame paci, ze ta skala nalavo vyzera uplne akoby "vyrastala" z toho lesa dole, co vytvara dojem gigantickej hranatej hory . A peavda, troska spodku si mohol.
mam par otazok...... doma som nasiel fotak je na nom Zenit-E ..... bolo prii nom aj kopu veciciek ako blesk, a cocky vselijake ci co to je..... ale neviem s tym robyt... preto by som poprosil kebyze ma tu zasypete kopou navodou k tomuto fotaku a ku foteniu vseobecne ..... Dakujem
P.S. fotenie ma zaujimalo uz davnejsie len teraz mam viac casu sa tomu venovat tak to neni chvylkova zalezitost