F.A. Premier league
Stránka násťročných chlapcov, keď už nie je načo sa vyhovárať, prídu narážky na môj vek 
Pozrite, ja som už dopredu vravel, že to, čo napíšem bude subjekívne. Takto to vidím ja, môj názor Vám vôbec nevnucujem. Bude to názor proti názoru, podľa mňa sa penalta na Rooneyho pískať nemala, nikto ma zatiaľ nepresvedčil o opaku a hotovo. Ďalej - stýkrát opakujem, penalta na AA23 sa pískať mala, nebavme sa o spravodlivosti, keď vsietil gól o pár minút neskôr, lebo po penalte mohla Arsenalu vyjsť akcia a mohlo byť 0-2, to sa nedá predvídať, mohlo sa stať čokoľvek.. Ostáva proste faktom, že penalta byť odpískaná mala a to, čo by sa dialo potom je zbytočné rozoberať. Na koniec len dodám, že nikdy som sa nad nikoho nepovýšil, ako to niekto v predošlých príspevkoch tvrdil, poviem proste svoje fakty a čakám na protinázory, ak budú rozumné, bez problémov si priznám chybu.
Pozrite, ja som už dopredu vravel, že to, čo napíšem bude subjekívne. Takto to vidím ja, môj názor Vám vôbec nevnucujem. Bude to názor proti názoru, podľa mňa sa penalta na Rooneyho pískať nemala, nikto ma zatiaľ nepresvedčil o opaku a hotovo. Ďalej - stýkrát opakujem, penalta na AA23 sa pískať mala, nebavme sa o spravodlivosti, keď vsietil gól o pár minút neskôr, lebo po penalte mohla Arsenalu vyjsť akcia a mohlo byť 0-2, to sa nedá predvídať, mohlo sa stať čokoľvek.. Ostáva proste faktom, že penalta byť odpískaná mala a to, čo by sa dialo potom je zbytočné rozoberať. Na koniec len dodám, že nikdy som sa nad nikoho nepovýšil, ako to niekto v predošlých príspevkoch tvrdil, poviem proste svoje fakty a čakám na protinázory, ak budú rozumné, bez problémov si priznám chybu.
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tottenham - Birmingham 2:1: Kto nepozeral si podla vysledku moze mysliet, ze forma Tottenhamu podla vasich prognoz opadava, ale presny opak je pravdou, Tottenham predviedol zatial svoj najlepsi vykon v lige (az na to nedorozumenie pri inkasovanom gole), Birmingham neskutocne odolaval naporu Spurs, navyse aj s kusiskom stastia. Aaron Lennon (buducnost anglickej reprezentacie) opat zabezpecil 3body nadhernym solom v 95.minute. Mrzia 3 zranenia klucovych hracov- Kinga, Modrića a Defoa, dufam ze sa do 2 tyzdnov do zapasu s Man Utd daju aspon 2 z nich plne do poriadku.
inno- tu nejde o tvoj vek , trebars som aj ja nástročný
.
Tu ide o to , že na internete zhadzuješ iné tími , futbalistov , rozhodcov , trénerov . Je jasné , že trocha sarkazmu tam byť musí , proste pred Derby si hoď kameňom aby sa ti ulavilo
.
Ale za každú cenu vyzdvihovať aký je ten tvoj tím úžasný , ako je všetko sprisahané proti nemu , ako už je Arshavin asi 12 držiteľom zlatej lopty z Arsenalu v tomto súčasnom tíme čo máte na niekoho môže pôsobiť ako,že to píšeš fakt z nudy , alebo že si zaslepený , priam detinský .
Skús sa niekedy pozrieť , čo je zlé na Vás , a nie zlé na tom druhom tíme . Nikoho nezaujíma , či bol niekto 86krát na Zemi , či si myslíš , že ten a ten je naozaj zlý futbalista , či nebodaj rozhodca je fanúšik United .
Tu ide o to , že na internete zhadzuješ iné tími , futbalistov , rozhodcov , trénerov . Je jasné , že trocha sarkazmu tam byť musí , proste pred Derby si hoď kameňom aby sa ti ulavilo
Ale za každú cenu vyzdvihovať aký je ten tvoj tím úžasný , ako je všetko sprisahané proti nemu , ako už je Arshavin asi 12 držiteľom zlatej lopty z Arsenalu v tomto súčasnom tíme čo máte na niekoho môže pôsobiť ako,že to píšeš fakt z nudy , alebo že si zaslepený , priam detinský .
Skús sa niekedy pozrieť , čo je zlé na Vás , a nie zlé na tom druhom tíme . Nikoho nezaujíma , či bol niekto 86krát na Zemi , či si myslíš , že ten a ten je naozaj zlý futbalista , či nebodaj rozhodca je fanúšik United .
-
jason007x
Light Professional
Vela napovie najblizsi tazky dvojzapas najprv doma proti Manchestru Utd a nasledne tyzden na to vonku na Stamford Bridge proti Chelsea. Ak poda Tottenham taky vykon ako proti Liverpoolu, Hullu, alebo vcera proti Birminghamu, je dost mozne ze zoberie z tohto dvojzapasu 3-4body... vid v minulej sezone na Old Trafford kedy bol polcas Man Utd - Tottenham 0:2 a to Spurs neboli zdaleka v takej forme ako teraz, zial v 2.polcase zauradovala simulantska Kristinka a bolo 1:2, potom prisiel Rooneyho offsajd a bolo 2:2 a to uz Tottenham polozilo na kolena co pramenilo k celkovemu obratu na 5:2. Takze potencial porazit aj Man Utd alebo Chelsea tam urcite je, zrejme budu rozhodovat detaily (dufam ze opat uz nie rozhodca- eXo - napísal:Spurs to ide ... o sa mi paci ... len tak dalej ale neverim ze im to vydrzi az dokonca ale maju teda konecne poriadny vstup do sezony mohli by to na take 3 miesto tento rok dat.
Páči sa mi hra Tottenhamu (zatiaľ som vsadil na nich v každom kolejason007x napísal:Vela napovie najblizsi tazky dvojzapas najprv doma proti Manchestru Utd a nasledne tyzden na to vonku na Stamford Bridge proti Chelsea. Ak poda Tottenham taky vykon ako proti Liverpoolu, Hullu, alebo vcera proti Birminghamu, je dost mozne ze zoberie z tohto dvojzapasu 3-4body... vid v minulej sezone na Old Trafford kedy bol polcas Man Utd - Tottenham 0:2 a to Spurs neboli zdaleka v takej forme ako teraz, zial v 2.polcase zauradovala simulantska Kristinka a bolo 1:2, potom prisiel Rooneyho offsajd a bolo 2:2 a to uz Tottenham polozilo na kolena co pramenilo k celkovemu obratu na 5:2. Takze potencial porazit aj Man Utd alebo Chelsea tam urcite je, zrejme budu rozhodovat detaily (dufam ze opat uz nie rozhodca)
Inak odkedy sa po kontakte piskaju fauly? neni futbal nahodou kontaktny sport?Schelmy napísal:Podla čoho? Veď to bolo hneď o pár sekúnd. A kteh Rooneyho penalte. Bol tam kontakt? Bol. Pravidlá hovoria jasne. Almunia chyboval nie rozhdoca..
No neviem, radsej si pozrime co si ty napisalTalian napísal:Tu ide o to , že na internete zhadzuješ iné tími , futbalistov , rozhodcov , trénerov . Je jasné , že trocha sarkazmu tam byť musí , proste pred Derby si hoď kameňom aby sa ti ulavilo
A nahovoriac o tvojom neuveritelnom ospevovani talianskeho futbalu a najma hracov AS Rim uz v inej teme.Talian napísal:S pohladu nezainteresovaného diváka môže byť nudnejší zápas jedine tak Bari - Bologna , ale tomu dýcha na chrbát Manchester - Arsenal , ktorý je jedným z najnudnejších zápasov s trapným výkonom Manchestru , ktorý to predvádzal aj v sezóne v LM , kedy ju vyhral , a tradične síce kombinačná ale absolutne nezaujímavá hra Arsenalu so ksichtíkmi , ktoré práve dokončili základnú školu so 4kami s matiky a 2kou so správania .
to kali : Ja som nikdy Taliansky futbal neospevoval , neviem kde si to čítal , ale ja som to asi nebol .o) . Len som dal pár hráčov z Talianskej ligy do najlepšej svetovej 11 .
//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 16:23 )
radsej sa pozriem , co spravili zle oni , ako písať , že sme hrali krásny kombinačný futbal , kde máme budúcich drzitelov zlatej lopty .
EDIT : A na hráčov ASR som dost prísny , aj ked im je to asi(urcite) jednoTalian napísal:to kali : Ja som nikdy Taliansky futbal neospevoval , neviem kde si to čítal , ale ja som to asi nebol .o) . Len som dal pár hráčov z Talianskej ligy do najlepšej svetovej 11 .
Mozno si to nemyslel ako ospevovanie ale urcite to tak vyznelo bolo to tusim v tme o naj 11.Talian napísal:to kali : Ja som nikdy Taliansky futbal neospevoval , neviem kde si to čítal , ale ja som to asi nebol .o) . Len som dal pár hráčov z Talianskej ligy do najlepšej svetovej 11 .
EDIT : A na hráčov ASR som dost prísny , aj ked im je to asi(urcite) jednoradsej sa pozriem , co spravili zle oni , ako písať , že sme hrali krásny kombinačný futbal , kde máme budúcich drzitelov zlatej lopty .
-
Schelmy
Medium Star
Aj ty si zaslepený?kali520 napísal:Inak odkedy sa po kontakte piskaju fauly? neni futbal nahodou kontaktny sport?
Odpovedaj na otazku. Ak si v zivote hral futbal dobre vies ze kontakt neni faul.Schelmy napísal:Aj ty si zaslepený?Skús si prečítať toto, možno potom pochopíš http://therepublikofmancunia.com/was-it-a-penalty/
Hento co bolo na Rooneyho bol kontakt ci to bol faul otom mozme diskutovat, ta 11m sa mohla ale aj nemusela piskat aj jedno aj druhe by nebola chyba rozhodcu.
Mohol by si mi vymenovat muzstva ktore podla teba hraju utocnejsie a kombinacnejsie ako Arsenal (okrem Barcelony)? Chces mi povedat ze Arsenal brani a hra na nulu?Talian napísal:Tak potom ti zostáva len jedno : Otvoriť oči .
Je fakt sila ked tu zastanca taktickej defenzivi zacne davat rozumi o utocnom futbale
-
Schelmy
Medium Star
Bavíme sa o situácii, keď sa ti brankár hodí pod nohy v pokutovom území a nezasiahne loptu.kali520 napísal:Odpovedaj na otazku. Ak si v zivote hral futbal dobre vies ze kontakt neni faul.
V tomto pripade to neni take jednoznacne, Rooney uz padal pred tym kontaktom. Ak by rozhodca tu 11m neodpiskal nikto nemoze nic povedat.Schelmy napísal:Bavíme sa o situácii, keď sa ti brankár hodí pod nohy v pokutovom území a nezasiahne loptu.
To zas nie je pravda zas by bola kopa staznosti ze to neodpisakl ... mas to jedno a to iste ...kali520 napísal:V tomto pripade to neni take jednoznacne, Rooney uz padal pred tym kontaktom. Ak by rozhodca tu 11m neodpiskal nikto nemoze nic povedat.