btw, kolko vysla ta alfa ak smiem vediet?
Ake mate auto?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
2700 + prihlasenie cca 500 eur.jatmz napísal:yop, tiez to neberem ako zbohatlicke auto, to by clovek musel mat novu rs6 alebo co
btw, kolko vysla ta alfa ak smiem vediet?
Kedze som to bral cez slovensku firmu, tak mam aj 2 roky zaruky
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Masaker
Medium Professional
preco? mame v rodine jeden peugeot 307 2,0 HDi a je to super autickonordkapp_pb napísal:hlavne prajem pevne nervy s francuzskymi gumovymi prevodovkami![]()
... zas novy renolt by som dnes nevidel az tak blede, uz len z dovodu ze s ich dieslami jazdi aj polkou z vas vysnivany nissan
... a hlavne sa ich auta radia v dnesnej dobe k najbezpecnejsim na trhu
...
... snazim sa to nejak ospravedlnit, ale aj tak by som este stale pitchacar nechcel![]()
...
-
Stenky
Professional
tak ja uz mam daco vyze mesiaca Toyota Celica 5.g ST182 2.0GTi-16V (too many info
)
momentalne je uz 2 tyzdne u mechanika co meni zadne brzdy len furt je problem s objednavanim nahr. dielov (dlho to trva...)
a hadam aj tecuci olej poriesi
fotky su cerstvo po dovezeni z VK. kamarati si robili srandu ze VK036AY->6AY vyzera ako GAY....
momentalzne cakam na pneumatiky ktore mi maju dorazit o tyzden.
disky mi zatial zapadaju prachom v obyvacke
no a medzicasom som stihol mat aj defekt.....
momentalne je uz 2 tyzdne u mechanika co meni zadne brzdy len furt je problem s objednavanim nahr. dielov (dlho to trva...)
a hadam aj tecuci olej poriesi
fotky su cerstvo po dovezeni z VK. kamarati si robili srandu ze VK036AY->6AY vyzera ako GAY....
momentalzne cakam na pneumatiky ktore mi maju dorazit o tyzden.
disky mi zatial zapadaju prachom v obyvacke
no a medzicasom som stihol mat aj defekt.....
-
insane
Light Star
Moj novy tatos:
Mazda 6 Wagon, r.v. 2006, dovezene z Nemecka, tip top stav, 90 tis.km., 2.0 diesel, 105 kW(143 koni), plna vybava (cierna koza, xenony, BOSE audiosustava so zabudovanym subwoofrom a zosilnovacom, vyhrievane sedadla, svetelny, dazdovy, parkovaci senzor,...)+ GPSko a elektricke stresne okno (celkom zbytocnost ked tam je digitalna klima...ale ked to tam uz bolo
), pre pripad potreby aj tazne zariadenie...a farba - modra metaliza.
Zatial velka spokojnost!
Ilustracne foto (este som to nestihol nafotit mojim fotakom):
Mazda 6 Wagon, r.v. 2006, dovezene z Nemecka, tip top stav, 90 tis.km., 2.0 diesel, 105 kW(143 koni), plna vybava (cierna koza, xenony, BOSE audiosustava so zabudovanym subwoofrom a zosilnovacom, vyhrievane sedadla, svetelny, dazdovy, parkovaci senzor,...)+ GPSko a elektricke stresne okno (celkom zbytocnost ked tam je digitalna klima...ale ked to tam uz bolo
Zatial velka spokojnost!
Ilustracne foto (este som to nestihol nafotit mojim fotakom):
-
nejakymarko
Addict
aj ja som chudobný študent... (za chvíľu dovarím zvyšok a dúfam, že budú aj lakySkolacik napísal:VW GOLF VI - skor rodicov ako moje. Svoje vlastne zatial nemam....hold chudobny student
-
Tripmaster
Light Star
Keď som ho kupoval tak v rámci normy, po zime to dopadlo hrozne a celý spodok, podbehy, nosníky, blatníky proste strach a hrôza ale pustil som sa do toho lebo ho mám rádTripmaster napísal:Pani, ten golfik je pecka. Bol moc prehnity? Aky je to rocnik? A ked uz sa tak pytam, tak aky tam mas motor?
Je tam motor 1,6D = nič to nejde ale spotreba 4,8
Rok? Ťažké dohady, keďže je to dovoz a napísali nie dátum prvej registrácie na svk ale rok výroby 17.2.1996 čiže mám v podstate Golfa 3