Kupa basgitary
Ahoj,
taktiez by som si rad zadovazil tento nastroj a vyplul z neho par tonov
(hravam na klavir/syntaky takze do hudby minimum rozumiem
)...lenze v sucastnosti je moja situacia taka ze s basou napojenou na 100W kombo nemam moc velke moznosti sebarealizacie
Tak by ma zaujimalo ci mate nejake osvedcene triky PC/Veža,atd... ako ju doma/na intraku zapojit,kedze hrat len na sucho asi neni zrovna bohvieco a aby to aspon trochu stalo zato...Dik.
taktiez by som si rad zadovazil tento nastroj a vyplul z neho par tonov
nahodou ja hram cez mic vstup a je to celkom do pohody, samozrejme ze kombo je uplne ina kava ale na cvicenie to uplne staci, pripadne do kompu, staci ti nejaka stara dobra soundblasterka, ja mam nejaku live a bavi to uplne v pohode, akurat tam je problem s kablami kedze ja som odje*al setky redukcie co som mal na ten velky jack, takze pekne hram s gitarovym kablom cez vezu 
+ ked v buducnosti budes mat nejaku kapelu / skusobnu a nejake celkom fajne kombo tak ho stale nebudes tahat domov cvicit a pod, taze je to podla mna slusne riesenie,
externe zvukovky by mali bavit, odporucam tiez znacku creative, overene vyskusane, usb by to malo zvladat
//teraz citam ze mas setky sloty zaplnene, tak sorry, ale uz needitujem nech to tu je pre ostatnych (pripadne mozes nejaky slot vycistit neverim ze potrebujes tolko kariet:D)
ad: co som skusal tak mi basa sla aj cez AUX ale je tam omnoho mensie zosilenie, to by slo asi normalne len s aktivnou basou, pasivnu to nevykryje
+ ked v buducnosti budes mat nejaku kapelu / skusobnu a nejake celkom fajne kombo tak ho stale nebudes tahat domov cvicit a pod, taze je to podla mna slusne riesenie,
externe zvukovky by mali bavit, odporucam tiez znacku creative, overene vyskusane, usb by to malo zvladat
//teraz citam ze mas setky sloty zaplnene, tak sorry, ale uz needitujem nech to tu je pre ostatnych (pripadne mozes nejaky slot vycistit neverim ze potrebujes tolko kariet:D)
ad: co som skusal tak mi basa sla aj cez AUX ale je tam omnoho mensie zosilenie, to by slo asi normalne len s aktivnou basou, pasivnu to nevykryje
Moja spicková MB ma tri sloty,z toho jeden zakryva grafika a dva zvysne mam obsadené
,ale ved to by sa uz snad nejak dalo... Len aj keby teda mam zvukovu kartu,ako sa to potom prepoji...postaci len redukcia na jack a obycajny predlzovaci kabel
,resp.s tym ze by to USB zvladlo si to ako myslel
...teda z toho mi vychadza len ze sa to nejak skombinuje s usb ka blom alebo su uz aj priamo gitary s USB koncovkou 
Mne sa na intráku osvedčilo hranie cez gitarový multuefekt a obyčajné repráky od PC. Pokiaľ efekt nemáš, môže poslúžiť aj gramofónový/mikrofónový predzosiľovač zapojený k reprákom od PC alebo aj k veži. Predsa len to zosíli zvik lepšie než zvuková karta a naviac je to podstatne lacnejšie. Záleží na tebe či novú zvukovku využiješ len na hranie na basu alebo aj na niečo iné ...
no asi tak ako vravi kolega, do multiefektu by som ale velmi nesiel, pretoze na tie lacnejsie som pocul ze to su sracky (aspon tie gitarove, s basovym som este nemal cest, pokial sa nepouzivaju rovnake, to neviem), a ked chces drahsi tak to uz mas rovno na kombo, a na druhu stranu mne osobne ten ekvalizer na kombe uplne staci...