Mam .. AMD Athlon64 3000+ .. 1GB RAm ..... takze PC neni prave najnovsi ... aka grafika s AGP rozhranim by sa k tomu hodila ?? aby som zbytocne neprerobil .. kedze asi by bolo zbytocne kupovat to najlepsie ked by zbytok PC zaostaval .. poradte pls
Jj .. bude to na hry .. vzhladom k zostave to istotne nebudu uplne najnovsie pecky ... mozno by stalo zato doplatit aj o tisicku viac a kupit tu co si mi dal typ...len vzhladom najme ku procesoru mojmu ci to nebude zbytocne a predsa len procesor to bude asi brzdit ... tak asi ostanem u svojej povodnej moznosti .. po pripade piste typy;)
ta 3650 ti bude stacit k tvojej zostave..., s giga ramkou vela vody nenamutis, ani s tym procakom... a kupovat drahu kartu do AGP nema pre teba velku cenu, ked pri najblizsom upgrade bude jednoznacne nasledovat karta do PCI-Ex.
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2009, 16:08 )
este by si mohol napisat, aku kartu tam mas teraz?
reno23 napísal:ja by som kupil bazarovu ATI X1950GT/Pro AGP. Stale lacnejsie a vykonejsie riesenie ako HD3650
..to ma nenapadlo..ale uz neskoro karta objednana .. i tak vdaka za typy .. myslim ze vzhladom ku zvysnym komponentom ktore niesu nijak svetove by to ta karta mohla vyvazit a hadam uz nic nebude brzdit moje PC ako do teraz grafika