CmB napísal:A to prečo robia? To má byt ako nejaká zábava alebo čo? Ked tam na nich vytiahnem teleskop z kalenej ocele tiež to bude zábava?
Chlapec sa zobuď...po prvé tam na nikoho nevytiaheš teleskop lebo budeš dosratý, a po druhé keď si taký hustý že chceš vyťahovať teleskop tak prečo sa bojiš obyčajých imatrikul? Nechapem ťa...
A je to zabava sa na to pozerať ked si v starších ročníkoch. A prváci si vždy pri týchto "zábavach" ucelili kolektív, takže to je aj na niečo platné. A su tam obyčajné úlohy...teda aj ja som počul o takch hardkoroch rôznych, ale myslim si že to je blbosť uplna, a len tak strašili mladších a ani to nedovoli riaditel...
tu ide o tu srandu, ze kazdy si tym presiel... a ti co mali najhorsie ulohy - tych bude poznat cela skola a tak... ono to nieje vyslovene len na zhovadenie prvakov... ale fakt na to aby sa prijali do studentskeho spolocenstva na tej ktorej skole....
Ja mám na imatrikuláciu dobré spomienky, bola to zábava Aj keď nás nútili jesť hnusný "koláč", od ktorého mi celý deň smrdelo v hube Ale srandy bolo kopec
ppt napísal:Bud je chyba v tej holke, alebo v tebe. ...
zle som to napisal, zle mi vzdy pride ked si spomeniem na tu kombinaciu lentilky a med holka bola v celku pekna len za tie 4 roky som ju velmi nemusel, "trochu" namyslenosti a jej nechybalo
Pre niekoho je to sranda, niekto sa tomu podvolí a pretrpí to, ale zároveň sby sa malo rešpektovať, keď tam fakt niekto nechce, nemá rád takýto druh srandy atď.
Inak, na SŠ v našom meste sa tým, ktorí neprišli na imatrikulačky celkom kruto pomstili a to už moc zo srandou nemalo spoločné.
aughostino napísal:
myslim ze tie reci o tych prehanadlach a zamknutych zachodoch su iba vymysly, urcite by to profesorsky zbor nedovolil a trochu sa to prieči s moralkou
Nein to vobec vymysel ...svätá pravda... ja idem tiež na tu školu kde sa to stalo spolu aj s pato1117... uz sa teším
Čo ti poviem, mali sme 10 rokov, takže náš program bol trápny a samotné imatrikulovanie celkom v pohode, tam sme tuším prisahali na nejakú knihu, že budeme dodržiavať "študentský protokol", zašermovali nám mečom nad hlavou, ale vôbec si nepamätám, či nás aj niečím mazali, natierali, tuším na líce niečím, ale nič hrozné.
aughostino napísal:na zaciatok "modna prehliadka" v babskych satach
rozbite slepacie vajce na hlave, slepacie vajce v nohaviciach, ktore musela baba dostat cez nohavice od jedneho clenka k druhemu, poviem vam bolo to dost neprijemne (hlavne v tych vyssich partiach), potom vyjest lentilky v mede z babskeho brucha teraz ked si na to spatne spominam tak mi je na
este som si vsimol ze sa niekto pytal na datum, myslim ze je to na kazdej skole ine, nie je stanoveny presny datum kedy to bude
myslim ze tie reci o tych prehanadlach a zamknutych zachodoch su iba vymysly, urcite by to profesorsky zbor nedovolil a trochu sa to prieči s moralkou
//edit: este mi napadlo, my sme prvakom (chalanom) dali oholit nohy klasickym strojcekom ale nie penou na holenie ale so slahackou, ani neviem koho to z mojich byvalych spoluziakov napadlo ale poviem vam cervensie nohy som este nikdy nevidel
bracho s tímy hajzlami to je pravda ...
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2009, 9:03 )
porsche997 napísal:Nein to vobec vymysel ...svätá pravda... ja idem tiež na tu školu kde sa to stalo spolu aj s pato1117... uz sa teším
tak tu mate dokazz ...nechcem tu strasit chudakov prvakov ..ale sak nech je sranda ..aa na kazdej skoole to je uplne ine ...na nasej som uz spomenul tie prehanadla ...na inch skolach ti daju chleba s cibulou ...proste ..o nic nejde niekedy ....
Pri imatrikulaciach strasne zalezi na tom aky program zvykne mat skola kazdy rok.Ja som sa tiez bala a nakoniec to bolo take zvlastne.Zaspieval nam Kubo Petranik,starsi studenti mali nejake scenky,popisali nam cisla na lice,dali peciatku na celo s napisom Imatrikulovany,urobili prisahu a dali nam zjest nieco co neviem ani identifikovat(vyzeralo to otrasne ako keby to uz niekto jedol a chutilo este horsie) a nakoniec bola diskoteka
hughito napísal:Pre niekoho je to sranda, niekto sa tomu podvolí a pretrpí to, ale zároveň sby sa malo rešpektovať, keď tam fakt niekto nechce, nemá rád takýto druh srandy atď.
Inak, na SŠ v našom meste sa tým, ktorí neprišli na imatrikulačky celkom kruto pomstili a to už moc zo srandou nemalo spoločné.
Suchár?
aby som nebol OT, imatrikulačky sú úplne v pohode, síce sa v ten deň strápniš, ale neskôr na teba nebudú pozerať "hej to je ten čo sa strápnil na uchaľaku", ale úplne ináč... proste netreba sa báť, treba si to užiť veď je to len raz v živote, no nie?