Virtuálna CD/DVD ROM
Virtuálna CD/DVD ROM
chcem sa opýtať ako to funguje. nainštalovala som si cez ňu hru a chcem vedieť, či to teraz mám už v kompe, alebo túto virtuálnu CD/DVD ROM musím mať stálde k dispozícii
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Virtuálna CD/DVD ROM
virtualna cd/dvd rom mechanika je mechanika ktora sa javi v systeme ako normalna fyzicka aj napriek tomu ze ju v skutocnosti nemas ,je to prevazne urcene na mountovanie imageov do nej ,ak vlozis image do virtualnej mechaniky pc sa tvari ako by si mala v klasickej mechanike vlozene dvd/cd medium ,to je cela podstatashyjane napísal:chcem sa opýtať ako to funguje. nainštalovala som si cez ňu hru a chcem vedieť, či to teraz mám už v kompe, alebo túto virtuálnu CD/DVD ROM musím mať stálde k dispozícii
v pc ti mechanika ostava az pokial sa sama nerozhodnes ze ju pomocou softwaru vypnes alebo odinstalujes komplet cely software na emulovanie mechanik
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_drive
-
audiotrack
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
vladenko007
VIP
Normalne ked si instaloval hru s image suboru a nainstaloval si ju. Tak asi k nej bol este jeden image subor ktory je potrebny vzdy pri pustani hry. Je to mensi subor a neinstaluje sa s neho hra len ho ta hra potrebuje na spustenie.
Samozrejme pri original CD/DVD potrebuje ta hra v mechanike to originalne CD/DVD. Ty mas zrejme warez verziu ktora je vlasne osetrena pre spustenie tymto malym image.
Samozrejme pri original CD/DVD potrebuje ta hra v mechanike to originalne CD/DVD. Ty mas zrejme warez verziu ktora je vlasne osetrena pre spustenie tymto malym image.
-
janicko123456789
Amateur
aaa co ked som neinstaloval the Sims z image suboru ???

-
caesar1987
Addict
a co si tym chcel povedat?
co chces vyriesit?
co chces vyriesit?
-
janicko123456789
Amateur
nic nic len mne pise ked to idem zapnut ze "Conflict with Emulation Software detected" a newem co mam cobit mam Daemon tools a aj alkohol 120%
ale aj tak mi to nejde newem preco

ale aj tak mi to nejde newem preco