SSemteXX máš pravdu, na jednu chybu PES pripadajú aspoň 3 chyby FIFA, svojími príspevkami som rozhodne nechcel podotknúť, že PES je zlá hra. Naopak, je vynikajúca, len poukazujem na to, že nie je dokonalá.
A zo všetkých tých chýb mi najviac vadí práve to Master League, kde musím odohrať tú zvláštnu druhú ligu, aby som si zahral normálnej.
Muffi napísal:SSemteXX máš pravdu, na jednu chybu PES pripadajú aspoň 3 chyby FIFA, svojími príspevkami som rozhodne nechcel podotknúť, že PES je zlá hra. Naopak, je vynikajúca, len poukazujem na to, že nie je dokonalá.
A zo všetkých tých chýb mi najviac vadí práve to Master League, kde musím odohrať tú zvláštnu druhú ligu, aby som si zahral normálnej.
JJ,musíš ale tak čo už. To sa snáď opraví nejak, ja mám naňho tiež nejaký ten Patch dosť velký a opravuje to vela vecí. No samozrejme, že je to vynikajúca hra, najlepšia simulácia Futbalu.
Škoda, že ten Other Leagues tak preflákajú. Som zvedavý na tie patche, na 2009 bolo vydaných XX patchov, no najlepšie sú tie oficiálne od KONAMI. Bude to pecka, teším sa.
Ahaho,btw. Pekne licensovaná Francúzska a Holandská liga,pekne
2000
lepsi futbal nenajdete grafika lepsia nez na fife hratelnost je 1000x lepsia ako na fife, fyzika lopty z tej nemozem to je jak realne, hraci si pekne kriju loptu, ked su v obrane a su napadany pekne sa otocia chrptom a pekne si najdete druheho spoluhraca a v liverpoole uz hra aj skrtel proste to nema chybu. Fifa uz ma lepsie od PESka uz len licencie ale to je vsetkemu jedno do vydania hry uz budu podla mna aj patche
zahral som a je to vyborne ! pohyby hracov su trosku tazkopadne ale aspon sa neotacaju na pate ... a hral som to na najmensich detailoch a grafika je aj tak 10x lepsia ako vo FIFE
"Co se týče nabídky soutěží, tak ke klasické (ovšem rovněž přepracované) Master League a již loni uvedené Lize Mistrů přibude nově Evropský pohár, aneb nová forma klasického Poháru UEFA, včetně všech licencovaných týmů a pravidel. Konami dále slibují, že se budou mnohem lépe starat o komunitu hráčů a pravidělně budou pro PES 2010 vydávat stahovatelná balíčky s dalšími a dalšími licencovanými týmy. Platformy, na nichž PES 2010 vyběhne na zelený pažit jsou klasické - PC, PS3, PSP a Xbox 360, majitelé PS2 budou mít od letoška smůlu. Datum vydání je zatím nastaveno na klasický čas vydání všech PES her - podzim letošního roku." asi tak
Grafika ako bonbónik. Lopta už nie je ako medicinbal a nelepí sa na nohy ako vo Fife. Vyzerá to tak, že pes2010 sa fakt podaril ! Čakám na full. Konečne nejaká hra ktorá je nová, baví ma, a ide na mojom PC
pre mna super ze to fici na plnych detailoch a hra je proste uzasna....proste najlepsi futbal aky som kedy na pc hral...tesim sa jak maly chlapec na full