Na ktorý fest sa najviac tešíte??
Lordi boli brutálni na konci- posledné 3 hity boli super- Devil is loser + brutal efekty , Would you love monsterman a hard rock hallelujah ale inak nič moc no.... najlepší Primal Fear, Udo, Walda Gang, Sweet a Kiss forever band
super fest inak budúci rok sa dúfam bude pokračovať v zahraničných kapelách lebo je to lepšie ako ten slovenský cirkus, ktorý každý pozná

Zaverecna Dohoda v Poprade bola super....rozprudili to Slize a hned po nich Helenine Oci....to bola ina rozbijacka, som myslel, ze pluca vypluvnem....inac samozrejme nemozem zabudnut na Taslera a IMT Smile, ty boli snad najlepsi, a celkovo sa tam nahrnulo najviac ludi vtedy...nic viac nemozem dodat...siel by som znova 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak okrem toho, ze uz tuto sobotu idem na Gatecrasher Trance Anthems, tak dnes som si zakupil listky na septembrovu Digital Society. Na De Jonga nedam dopustit, doteraz ma zakazdym nesklamal a velmi sa tesim aj na Super8 & Tab, plus zenska trance Djka Sophie Sugar moze byt celkom zaujimavym spestrenim
//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 18:41 )
Tak prave sa spamatavam (teda aspon telesne) zo sobotnajsej trance akcie, zopar videi najdete na jewtube, su k dispozicii aj v HD...
//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 18:41 )
Tak prave sa spamatavam (teda aspon telesne) zo sobotnajsej trance akcie, zopar videi najdete na jewtube, su k dispozicii aj v HD...
Re: Na ktorý fest sa najviac tešíte??
prosím vás bol niekto na szigete autom? ako je to s parkovaním?