Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Plasmon, tych vyrobkov je strasne vela, ci od AB, Nivea, Loreal, Vichy... zalezi kolkosi ochotny obetovat, 6€ je dobra cena :)

Filipito, zas necakaj, ze ak sa Ti to aj zapali, budes tam mat obrvred, ja som mal par krat zapalene a boli to len male bodky. Treba na to daky peelingovy krem, podla toho co hovoria v reklamach :D cista jebakologia :D

aughostino, uz som to reportol, nech to cele zahodia do temy o akne :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ja by som to sem dal uz hned len som nevedel ze to je akne :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Hmm, aj ja mám tie čierne blbosti na nose, tiež budem musieť kúpiť niečo na vyčistenie.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Aj ja mám na nose uhry , je to vidno hlavne z blízka a postupne sa to rozširuje , nikdy ma nenapadlo si to vytláčať , vytláčam len klasické je*áky aj to len dakedy :D
Tiež to budem musieť riešiť , počul som že tie náplaste sú dobrá voľba tak keď dakedy vyskúšam napíšem . :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ad vytlacanie, neviem ako vam, mne ich nevytlacala, maximalne tak napichla sterilnou ihlou a potom velmi jemne dotlacila, aj to, len niektore, ktore boli uz "zrele" kedze ked uz je z vyrazky len hlavicka ta sa vypichnutim odstrani a krem zabrani infekcii, lenze ked je pod vyrazkou este kopa hnusu tak vytlacenim dojde len k odstraneniu povrchu vyrazky, a zaroven k upchatiu porov, podrazdeniu pokozky a nehovoriac uz o spominanych infektoch(tie si ale domyslime, predpokladajme ciste ruky a dokonalu dezinfekciu) par dni to bude vyzerat fajn, ale potom sa prejavi naplno zapal ktory hniezdil pod kozou a vyrazky sa budeme zbavovat aj dva tri tyzdne, nehovoriac o tom, ze ak v snahe zbavit sa jej (ved predtym to fungovalo) znova vytlacime, kruh sa uzavre a ked to este chyti infekciu moze to byt naozaj chronicke ... zhrnute kozmeticka vie co moze a co nemoze odstranit vypichnut, to ty ale doma pred zrkadlom nevies ;)
Filipito
Darca
Darca

este ak by som vas mohol poprosit o neaky link na tu cistiacu vodu ktora uzatvara pory, alebo staci aj klsicka cistiaca voda napriklad :
http://www.mojalekaren.sk/la-chevre-ple ... oda-150ml/
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

TU mas spominany Clean&Clear, najdes tam pripravky proti tym ciernym bodkam, aj na hlbkove cistenie porov... tie uhry su vlastne zanesene pory, takze vacsina z tych vyrobkov je pre Teba, len si vybrat :)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

pokiaľ viem. Póry sa uzatvárajú zimou a otvárajú teplom. Zatvoríš ich teda studenou vodou.
Inak chodte ku kozmetičke a spýtajte sa jej čo a ako...Prípadne si to nechajte aj vytlačiť(bolí to jak krava). Potom vás natrie ešte nejakou limetkovou kravinou :)
Ale výsledý efekt stojí za to :)
Filipito
Darca
Darca

tak dal som si tie naplaste + ten clean&clear . hned vyzeram ako clovek :D , vazne kolko humusu mi vyslo s toho nosa .. :)

a nebolo to ani drahe tie naplaste ma stali 5,6 eura a ta vodicka c&c neake 3 eura + som si kupil tie kozmeticke tampony 1,5 eur .
diky vsetkym ktory pomohli. hlavne kibo a jeho jebakologia (ci ako si to nazval) :D
valki5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valki5 »

A co takto pit 2 tyzdne rano aj vecer zihlavovy caj ??? Ja ho pijem presne tyzden a stav pleti a vsetko okolo toho sa mi zlepsilo asi o 70%.Uvidim co to este spravi po dalsom tyzdni.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Filipito napísal:tak dal som si tie naplaste + ten clean&clear .
Co presnejsie si kupil za "typy"? :) Je to aj na tej stranke mojalekaren? Dik..
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

valki5, a kolko toho pijes?
valki5
Light Expert
Light Expert

Ares011 napísal:valki5, a kolko toho pijes?
No kazdy den rano,vecer nalievam do klasickeho pohara (2 dl),samorejme nesladim to,da sa to v poho vypit bez sladenia.takto musis pit cele 2 tyzdne,potom musis prestat.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

aha, a preco zrovna po 2 tyzdnoch? to si nasiel na webe alebo ti ot niekot poradil? a tebe to pomohlo?
valki5
Light Expert
Light Expert

Ares011 napísal:aha, a preco zrovna po 2 tyzdnoch? to si nasiel na webe alebo ti ot niekot poradil? a tebe to pomohlo?
No nemozes to prehnat s tym pitim malo by sa 2-3 tyzdne najviac,potom by to uz malo skor negativne ucinky...no po 1.tyzdni sa mi plet viditelna zlepsila.
Filipito
Darca
Darca

Soviet napísal:Co presnejsie si kupil za "typy"? :) Je to aj na tej stranke mojalekaren? Dik..
prepac nevsimol som si tvoj prispevok, kupil som si presne tieto, v nasom tescu toho maju po kkt http://www.mojalekaren.sk/nivea-visage- ... laste-8ks/
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

vysadte sladkosti a hlavne cokoladu.. zabera to
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

nedokazal sa ziadny priamy suvis medzi zivotospravou a akne.. maximalne moze mat zhorsenie na svedomi nejaka alergicka reakcia alebo nieco podobne..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Majro napísal:vysadte sladkosti a hlavne cokoladu.. zabera to
Mozno hej, ale taky snickers alebo studentska pecat sa nevyrovna nicomu. :licklips: :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Majro napísal:vysadte sladkosti a hlavne cokoladu.. zabera to
niekomu to zabera, niekomu nie ...od kozneho viem, ze staci mat dobre lieky/krem a mozem papkat cokoladu kolko len chces :)
Napísať odpoveď