Predaj igelitiek

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Predaj igelitiek

Príspevok od používateľa Avril »

Prosim vas,nepoznate niekto nejaku dobru stranku,odkial by sa dali objednat nejake klasicke igelitky? Priatelka by to potrebovala do obchodu,tak zistujem,ci sa to neda niekde aj hromadne objednat..dakujem za pomoc
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Myslím, že stačilo trochu pogoogliť...DjBass si dal tú námahu a našiel Ti to, ale nabudúce sa stačí chvíľku pohrabať na internete, ok? :)

:googluj:
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Pilifo napísal:Myslím, že stačilo trochu pogoogliť...DjBass si dal tú námahu a našiel Ti to, ale nabudúce sa stačí chvíľku pohrabať na internete, ok? :)

:googluj:
hmm..aky si dolezity,aby si sa nepo....ze dal si namahu a ok..tss..to je dobre trapne z tvojej strany ale nevadi..mi to pripada,jak keby si bol jeho hovorca..skratka som nemohol nic najst..boze to aky pripeceni ludia niektori tu...nic v zlom..nazdar
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ja Ti neviem, ale podľa mňa je toto taká banalita, že to by si mal za max. 5 minút googlenia nájsť. Pripadá mi to podobné, ako keby som sa mal ja pýtať, kde mám kúpiť zošity do školy, keď ich budem brať vo veľkom :roll:

/A tiež som Ti to napísal ako dobrú radu nabudúce - určite by si to našiel rýchlejšie :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Avril napísal:hmm..aky si dolezity,aby si sa nepo....ze dal si namahu a ok..tss..to je dobre trapne z tvojej strany ale nevadi..mi to pripada,jak keby si bol jeho hovorca..skratka som nemohol nic najst..boze to aky pripeceni ludia niektori tu...nic v zlom..nazdar
Pripečení ľudia? Ako napísal Pilifo, nájdenie toho čo hľadáš trvá iba niekoľko chvíľ a chcenie
Poradím ti ako.

1.www.google.sk
2. do okienka napíšeš "igelitové tašky"
3. stlačíš enter
4. nájdeš to čo hľadáš
5. nebudeš tu ľuďom nadávať do pripečených
6. téma zamknutá
Zamknuté