Pri inštalacii Win7 na dvoch rôznych PC mám stále ten istý problém.
Vyberiem disk , spustí sa inštalácia a po reštarte iba čierna obrazovka a blikajúca pomlčka.Skúšal som disk IDE aj SATA .Skúšal som to na troch diskoch.V boise som menil IDE aj RAID no stále je to rovnako.Windows sa nainštaluje a po reštarte keď sa má vytvárať ponuka štart ... iba čierna obrazovka a blikajúca pomlčka.Poraďte ak môžete .To iste robí aj keď inštalujem Vistu.
WINDOWS 7
Mám XP ktoré funguje bez problémov.Cez Acronic Disk director nabotujem a sformátujem disk 50G a potom reštart a inštalujem Vistu alebo Windows 7 .Výsledok ten istý.Robí to na troch rôznych diskoch na dvoch rôznych PC.Iné matičné dosky iný výrobca .Skúšal som všelijaké ovládače to isté.Reštart a potom čierna obrazovka a biela pomlčka a tak to stoji aj hodinu PC sa nerozbehne.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nuz 50 GB na HDD to sa mi vidi ako starsi pocitac . Si si isty ze tvoje CPU podporuje Win 7 ??? Ak nie pokracuj sem a daj vediet .
http://www.mydigitallife.info/2009/05/0 ... p-mode/sk/
http://www.mydigitallife.info/2009/05/0 ... p-mode/sk/
Mne sa Vista aj Windiws 7 nainštaluje len sa potom nerozbehne PC po reštarte zastane
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 13:25 )
50G je len particia z disku SATA 250G.Inštaloval som aj na IDE disk 320G ten istý vysledok.Reštart a potom blikajúca pomlčka.Mám 4G DDR2 Ram procesor Intel E6750 2,66 GHz grafika ASUS 9600GT alebo 9600GT MSI.Doska MSI alebo ASROCK.Pri inštalácii vyberiem ovládač , ktorý podporuje Vista vyberiem disk ale to isté, či inštalujem Vistu alebo Win7 .
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 13:25 )
50G je len particia z disku SATA 250G.Inštaloval som aj na IDE disk 320G ten istý vysledok.Reštart a potom blikajúca pomlčka.Mám 4G DDR2 Ram procesor Intel E6750 2,66 GHz grafika ASUS 9600GT alebo 9600GT MSI.Doska MSI alebo ASROCK.Pri inštalácii vyberiem ovládač , ktorý podporuje Vista vyberiem disk ale to isté, či inštalujem Vistu alebo Win7 .