Apple/Mac

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Neviem co je na tom neuveritelne... Take iste ceny ak si dobre pamatam boli aj na 3Gcko... Samozrejme su to ceny s 2 rocnou viazanostou.

dodo
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ceny bez viazanosti sú 600 a 700 USD :)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

A u nas pocitam ze to bude 600-700 eur.... :?

dodo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No dodo, a este by som rad vedel nieco aspon malo o reprakoch....su to take iste sumitka ako na vacsine bookov?

btw. ta nova verzia Snow Leopard....ma to vyjst az v septembri ked sa nemylim....no a kedze si planujem kupit mac teraz niekedy (dufam, ze o mesiac). Potom sa to da upgradnut na tu novu verziu, ako sa dal 1generation iPhone?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Repraky su neni ziadne sumitka. Mozem povedat ze hraju lepsie ako Harman Kardon na mojej Toshibe. Hraju hlasno a cisto.

Snow Leopard sa bude upgradovat za poplatok myslim ze nejakych 29 dolarov na slovensku do nejakych 1000sk.. Ak vask kupis novy MB teraz budes mat upgrade za 9.95.

dodo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No tak to si ma potesil :)

Inac este otazka, ako to je s novsimi hrami? Teda, planujem kupit to 15'' pro s 2.66GHz CPU a 9400M + 9600M GT ....predpokladam, ze Cod4 si zahram...o CSku ani nepochybujem, ale co tak Crysis? Popripade nejake odhady, ohladom este nevyjdenych hier? :P Assasin Creed 2? CoD MW2? Da sa predpokladat nieco ohladom toho?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Na toto ti naozaj neodpoviem. Nehram hry tazke neviem. Ale kupovat si MAC na hranie hier je asi ako skrabat sa pravou nohou za lavym uchom... :)

dodo
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 449.0.html tu mas nejake benchmarky, 9600 je velmi vykonna karta, ak sa nemylim, tak aj GTA 4 rozbehas na cca medium detailoch
a ako tam aj vidis, crysis ide so zachovanim potrebnych fps (30 je brane ako minimum) len na nizkych detailoch
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Dodo, nikto nevravel, ze chcem kupit Mac koli hram... :wink: Ale hry su ako bonus....do teraz som nehral nicine okrem CSka....a obcas sa treba odreagovat aj pri niecom inom...ja nepotrebujem full details...mne staci aby sa to dalo zahrat. :)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

uz som ti to pisal...bud su hry portovane nativne priamo na Mac alebo cez wine...pripadne si hod na dalsiu particiu Win V/7 ako games station :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale sak to mi je jasne...pravdepodobne by tam bolo aj XP....no uvidime...nechcem uz nic hovorit, lebo nakoniec z toho nic nebude :P
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ako som si kupil MAC tak som nemal ani jeden dovod nainstalovat nan Windows... Vobec ho k zivotu nepotrebujem...:)

dodo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj...uvdime...mozno to aj mna tak zaujme, ze Windows pustim k vode...ale k takymto veciam sa budem vyjadrovat az potom ked si nahodou ten Mac kupim. :wink:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ak sa chces aj hrat na Macu tak si urcite nehod Bootcamp a nainstaluj Windows. Zevraj Win funguje lepsie ako na kalsickom PC :)

dodo
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Zajtra by mi mal prist MacBook....dufam....a teraz je cas vybrat si externy disk...pod 500gb nechcem ist, a mal by byt 'portable' + aby dokazal pracovat aj s Windowsom a aj s MAC OS/Time Machine.
Co poviete na nieco take?>
http://www.overclockers.co.uk/showprodu ... ubcat=1394
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

gratulujem lubo :) , urcite ber nieco od WD (Western Digital), maju super HDD bez napajania a rychlost je tiez super, sam mam doma jeen 250gb :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

A co toto? WD 500gb portable tiez....
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=569

Inac sa mi nepaci to klamstvo, ze vraj 24hours shipping....je to taky velky bacov...
objednaval som v sobotu rano, a book neni stale ani na ceste...ked si skontrolujem objednavku tak pise ze 'not shipped yet', tak nech sa nehnevaju na mna...zajtra ho tu budem mat...snad.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

tento ma kamrat - http://www.alza.sk/externi-pevny-disk-w ... 100961.htm (bol som prekvapeny aky je tichucky...ale ta cena :? )

popripade tento :)
http://www.alza.sk/western-digital-my-p ... 134534.htm

- aj ked za tu cenu by som bral http://www.alza.sk/western-digital-my-book-d81726.htm (ale to uz je skor pre desktopy)

- ako povedal Filipito, WD je dnes zrejme najviac preferovana znacka a aj si to zasluzi...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kraaaasa :smt050 Uz len ta krabica vyzera nadherne, a ked to clovek otvori....to je zazitok...akurat ho mam doma tak cca 2 hodinky...priniesol mi to kurier s UPS...objdnal som si k tomu aj neoprene sleeve obal, je to proste nadhera, ten display, krasne hlinikove telo, som prekvapeny, ako hlasno hraju repraky, ale este mi chvilku potrva ked vstko pozistujem, co kde a jak....najskor by som sa opytal, ako si mam v novom safari 4 otvorit novy tab, a nejaky mac user nech mi poradi cez co sa napaluju disky. dik :smt049
Napísať odpoveď