Láska???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kinghearth
Amateur
Amateur

Láska???

Príspevok od používateľa kinghearth »

Takže nikdy by som si nemyslel, že tu napíšem ale potrebujem sa vyrozprávať a poradiť..
Ide o jedno dievča s ktorým sa poznám už asi tri roky, je to veľmi komplikovaný príbeh,,takže asi pred rokom sme sa zblížili trochu viac stretávali sme sa písali sme si samé krásne reči a bolo nám takto fajn..až kým pred polrokom sme si dali taký sľub lebo sme sa nechceli do žiadneho vzťahu ponáhľať..že si počkáme na seba a keď bude "vhodný" čas tak sa dáme do kopy,,viem možno sa vám to zdá blbé..noo aale žili sme dalej,,písali sme si krásne slová..ale stretávali sme sa ako kamaráti..prišlo leto a my sme si povedali že leto bude naše..a mali sme tu veľa akcii tak som ju brával na aute aj s jej kamoškami..noo ale akonáhle vystúpili z auta rozutekali sa a ja som si šiel sadnúť ku kamarátom a bavili sme sa občas sa pri mne zastavila a prehodila slovo.. aale na ďalšej akcii som už nechcel také niečo dopustiť a chcel som už niečo začať aale zasa to isté behala s kamoškami nemohol som ju nájsť a potom keď prišla tak som už nemal odvahu..potom dalšia akcia tam som už naozaj nič nechcel nechať na náhodu a ešte predtým som sa jej pýtal, že kedy si nájde na mna čas aa ona že noo ja som už raz taká raz som sem raz som tam.. aale robil som akehosi taxikára a bol som ešte po nejakých kamošov a prídem tam a ona tam bola s takým druhým videl som, že sa rozprávali chcel som ísť za nou ale ona zdrhla zase niekde s nim potom som ju videl že je zase s ním ešte jej dal aj mikinu lebo jej bola asi zima a bola s ním skoro celý večer ...bol som naštvaný ale nedával som to najavo ja som išiel tiež za druhou babou a rozpravali sme sa celý večer.. ja som myslel že je to už beznádejné ale na druhý den mi napísala ako ma má rada a tak...aa medzitýmto všetkým som stretol super babu s ktorou si rozumiem veľmi dobre keď niekam idem s ňou tak je stále somnou a bavíme sa ale ja stále myslím na ten náš sľub s tou prvou a mám ju rád veľmi...aale niekedy už normálne zabúdam na tú prvú keď som s tou druhou..neviem čo mám robiť teraz som tú 1. volal nech ide somnou na akciu nejakú, že konečne len my dvaja ale ona je v Blave na prázdninách aa potom som jej povedal, že o týžden je dalšia akcia, že či by na tú nešla a ona že má nejakú oslavu doma a chcel som ju tam hlavne preto lebo tam ide aj tá druhá baba ,..takže teraz tam nepôjde somnou tá prvá tak tam budem s tou druhou a to je zlé zaas ma bude lákať niečo zlé hee tak som zasa nasratý ..neviem čo mám robiť.. poradte mi prosím..DAKUJEM vopred
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

No vsak pises ,ze ked bude vhodny cas ,tak sa date dokopy,ako ste si slubili.Lenze teraz ,ked mas slubne sa rozvijajuci vztah s druhou slecnou ,ten cas vhodny urcite nie je. Musis sa sam seba spytat ,ci dokazes na tu 1. zabudnut pri novom vztahu ,alebo nie.
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Akcia akcia akcia... a na taku normalnu pizzu by s Tebou ta prva nesla? Aj ked... osobne by som zacal naplno riesit tu druhu, ak Ti je s nou fajn. Si mlady chalan, hadam nezostarnes cakanim na nejaku zensku len kvoli nejakemu slubu. Ano, pisem LEN. Ludia si slubuju nekonecnu lasku na kazdej svadbe a kolko sa ich rocne rozvedie? Vies je fajn ze to beries takto poctivo, ale co ak je ta druha zenska pre Teba ta prava? Nechas ju plavat pre to, ze budes cakat na tu, co zjavne nema az taky velky zaujem nieco riesit? Prestan si konecne nahovarat bludy, zo sladkych slov sa este nik nenajedol. Keby Ta fakt milovala, tak uz by ste asi boli davno inde a neriesil by si taketo dilemy.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sak zasa klasicka story no nie? holka sa tvari ako ta ma rada atd a pritom ani za nic sa s nou dat dokopy.... preber si ku kazdej holke klady a zapory - osobne by som sa momentalne pustil do druhej a ked to s nou nevyda, vzdy mas niekoho kto "ta ma rad velmi" a pise ti krasne slova... uvidis.. keby totiz prva chcela tak ti cele leto toto nerobi...
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

poradim ti podla mojej zivotnej filozofie.. spravaj sa ku kazdemu tak, ako sa on sprava k tebe.. nic tym nepokazis. Ak ta prva uz o teba nema zaujem tak ju proste kasli! sam predsa vidis s ktorou to ma vacsiu sancu a nemusis sa citit previnilo len preto ze ste si nieco slubili.. ona predsa slub "porusila", nie ty.. tak sa vzchop chlape a ides! :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Sluby sa slubuju, blazni raduju.
Kriste Jezisi! Daj, aby ludia sluby druhych vpustali jednym uchom dnu a druhym vypustali von. Sluby sa take neperspektivne a neurcite - bez pardonu - ko*otiny!
Ja som sa takych slubov za zivot nazral do syta. Mam sice len 17 a pol, no sluby uz nechcem. Nie, dakujem.
Vravis, ze mas vodicak, to si urcite starsi ako ja. Poradim, resp. utvrdim to, co pisali pani vyssie - kasli na cislo 1 v zmysle, ze sa budes donekonecna nadejat. Pokojne sa cukrujte dalej, ak Vam to vyhovuje, ale uvedom si vo vnutri tej svoj makovice, ze tak skoro z toho nic nebude. Mam pocit, ze Jednotka je zrejme mladsia ako Ty. Bol si uz niekedy na Pokeci? Kolko bab vo veku aj 18 a menej zvykne "loobenQat" aj kohosi, koho v zivote ani len nestretli? Jednotka Ti asi za cele tri roky nikdy SKUTOCNE nenapisala, ze Ta lubi. Ma Ta rada, jasne, si kamarat. Aj ja mam rad svoje kamaratky. Niektore viac, ine menej. Ty patris do jej skupiny kamaratov, podskupina - oblubenejsi.

Venuj sa Dvojke. V porovnani s Jednotkou ma realnejsi a vacsi zaujem a ked to padne, stale sa mozes vratit k Jednotke so slovami, ze na Vas (Jednotka + Ty) vztah je cas uz zrelsi.
Vasa dohoda bola o case, nebolo nikde spomenute, ze dovtedy mate nosit zelezne trenky/nohavicky so zamkami, od ktorych kluce ma ten druhy.
Zobud v sebe "nenavist", do frasa!
qwerty-xyz

Re: Láska???

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kinghearth napísal:Takže nikdy by som si nemyslel, že tu napíšem ale potrebujem sa vyrozprávať a poradiť..
Ide o jedno dievča s ktorým sa poznám už asi tri roky, je to veľmi komplikovaný príbeh,,takže asi pred rokom sme sa zblížili trochu viac stretávali sme sa písali sme si samé krásne reči a bolo nám takto fajn..až kým pred polrokom sme si dali taký sľub lebo sme sa nechceli do žiadneho vzťahu ponáhľať..že si počkáme na seba a keď bude "vhodný" čas tak sa dáme do kopy,,viem možno sa vám to zdá blbé..noo aale žili sme dalej,,písali sme si krásne slová..ale stretávali sme sa ako kamaráti..prišlo leto a my sme si povedali že leto bude naše..a mali sme tu veľa akcii tak som ju brával na aute aj s jej kamoškami..noo ale akonáhle vystúpili z auta rozutekali sa a ja som si šiel sadnúť ku kamarátom a bavili sme sa občas sa pri mne zastavila a prehodila slovo.. aale na ďalšej akcii som už nechcel také niečo dopustiť a chcel som už niečo začať aale zasa to isté behala s kamoškami nemohol som ju nájsť a potom keď prišla tak som už nemal odvahu..potom dalšia akcia tam som už naozaj nič nechcel nechať na náhodu a ešte predtým som sa jej pýtal, že kedy si nájde na mna čas aa ona že noo ja som už raz taká raz som sem raz som tam.. aale robil som akehosi taxikára a bol som ešte po nejakých kamošov a prídem tam a ona tam bola s takým druhým videl som, že sa rozprávali chcel som ísť za nou ale ona zdrhla zase niekde s nim potom som ju videl že je zase s ním ešte jej dal aj mikinu lebo jej bola asi zima a bola s ním skoro celý večer ...bol som naštvaný ale nedával som to najavo ja som išiel tiež za druhou babou a rozpravali sme sa celý večer.. ja som myslel že je to už beznádejné ale na druhý den mi napísala ako ma má rada a tak...aa medzitýmto všetkým som stretol super babu s ktorou si rozumiem veľmi dobre keď niekam idem s ňou tak je stále somnou a bavíme sa ale ja stále myslím na ten náš sľub s tou prvou a mám ju rád veľmi...aale niekedy už normálne zabúdam na tú prvú keď som s tou druhou..neviem čo mám robiť teraz som tú 1. volal nech ide somnou na akciu nejakú, že konečne len my dvaja ale ona je v Blave na prázdninách aa potom som jej povedal, že o týžden je dalšia akcia, že či by na tú nešla a ona že má nejakú oslavu doma a chcel som ju tam hlavne preto lebo tam ide aj tá druhá baba ,..takže teraz tam nepôjde somnou tá prvá tak tam budem s tou druhou a to je zlé zaas ma bude lákať niečo zlé hee tak som zasa nasratý ..neviem čo mám robiť.. poradte mi prosím..DAKUJEM vopred
ty si ale kus, (nebudem sa vyjadrovat) Prva holka s tou co si vsetko slubujete, na teba SERIE, robi si z teba taxikara, znauziva ta a sama nevie co cche. Druha je na teba naozaj namotana. Takze!!!! Kludne sa daj dokopy s tou druhou a promenaduj sa pred tou prvou, nech krava vidi o co prisla a ked ti bude chciet nieco vytknut ta prva, alebo spravit scenu kludne jej povedz ze si cakal dost, a robil vsetko preto aby ste sa mohli dat dokopy, neslo? no bohuzial nasiel si si inu, a DRZ sa jej. . . :roll: To fakt, to nebolo nic ine u tej prvej len zneuzivanie, a balamutenie ti hlavy aby si robil taxikara a debila zo seba aj nadalej . . . . Pouzivaj pri hladani holky aj rozum. AJ rozum, nielen rozum 8)
kinghearth
Amateur
Amateur

noo jasné vďaka všetkým trochu ste ma povzbudili ..aale viete ja som taký dobráčisko si myslím ..aa ona v detstve stratila oboch rodičov tak to má teraz tažké určite..aa ja nemám asi takú povahu, že by som sa dokázal premávať s tou druhou pred jej očami bez toho aby som jej nič nepovedal.. neviem dnes idem s tou druhou na akciu zasa haha tak uvidím možno zabudnem na tú prvú..a skúsim niečo s tou druhou a ak sa náhodou na to príde tak jej poviem, že som sa snažil ako vravíte som a ona nič ešte teraz si pamätám, že som ju koľkokrát volal von dakedy išla dakedy nie ale stále len s jej kamarátkami mňa šlo drbnúť..aale viem, že ona je dobré dievča poznám ju už dosť dlho a viem, že by nedokázala ublížiť... možno aj preto mi to nechce povedať, že to nemá zmysel alebo čo...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Musíš si premyslieť, či sa ti oplatí čakať na holuba na streche alebo sa uspokojiť s vrabcom v hrsti. Pričom ber na vedomie, že ten vrabec môe byť lepší, než ten holub. Ale asi najrozumnejšie by bolo porozprávať sa s tou prvou a opýtať sa jej, či ešte má zmysel ďalej čakať na vhodný okamih.

// Ak sa rozhodneš pre tú druhú tak sa radšej neriaď qwertyho radou a nepremávaj sa s ňou pred tou prvou. V podstate ti ničím neublížila, tak neviem prečo by si ty mal ubližovať jej, však qwerty?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Muffi a ako jej akoze ublizi? Ked je taka blbe ze ho chce, ale nevie si s nim dat ani rande, tak jej treba, a ak ho ma ako taxikara, tak bude este rada ze ju prestane otravovat.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Muffi napísal:Musíš si premyslieť, či sa ti oplatí čakať na holuba na streche alebo sa uspokojiť s vrabcom v hrsti. Pričom ber na vedomie, že ten vrabec môe byť lepší, než ten holub. Ale asi najrozumnejšie by bolo porozprávať sa s tou prvou a opýtať sa jej, či ešte má zmysel ďalej čakať na vhodný okamih.

// Ak sa rozhodneš pre tú druhú tak sa radšej neriaď qwertyho radou a nepremávaj sa s ňou pred tou prvou. V podstate ti ničím neublížila, tak neviem prečo by si ty mal ubližovať jej, však qwerty?
plny suhlas, pripadne sa vopred uisti ako to vnima holka 1. Ak ju aj lubis a nielen "mas rad", tak zrejmem o nu mas zaujem a nechces nechat ist len tak. ak zistis ze nechce nic tak skus stastie u druhej..
inak podla spravania by som upravil vyrok Muffiho : Lepsi holub v hrsti ako vrabec na streche"

teraz OT. kto pozna stredoslovakov(Jaro Filip, Stevo Skrucany, Miro Noga a Rasto Pisko) oni maju kredo "Lepsi vrabec v hrsti ako v gatiach" :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

<OT> kinghearth: Mas pokazenu klavesnicu, alebo je pricina Tvojho dementneho stylu pisania niekde inde? Pises ako ddebill. </OT>
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prvu by som uz davno zahodil bokom, keby som mal vedla seba osobku, na ktorej vidim, ze zato stoji...
Si mlady a tak spolihat sa na nejaku jednu babu je podla mna pekna kravina..
Aj tak to vacsinou dopadne tak, ze ona caka kym sa o nu oprie nejaky iny chalan a teba da vten moment do zatratenia..Cize pekne si vyjdi s tou druhou a prvej povedz tvrdo, ze nemam zaujem uz cakat..
qwerty-xyz

Muffi napísal:Musíš si premyslieť, či sa ti oplatí čakať na holuba na streche alebo sa uspokojiť s vrabcom v hrsti. Pričom ber na vedomie, že ten vrabec môe byť lepší, než ten holub. Ale asi najrozumnejšie by bolo porozprávať sa s tou prvou a opýtať sa jej, či ešte má zmysel ďalej čakať na vhodný okamih.

hej, ludia, Sak prva holka ho zneuziva a nevie co chce, to nie je ublizovanie? ze sa chlapec zoziera a caka na hovno. Tak nech berie druhu a razne prvej ukaze ze kto vaha, ten nezere. . . :P Ako isto by som to tej prvej dal najavo, chlapec caka, snazi sa, vyvaza ju a ona nic. Tak nech vidi holka ako sa veci maju. Nie na drzovku, ale normalne . . .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Fabo napísal:Muffi a ako jej akoze ublizi? Ked je taka blbe ze ho chce, ale nevie si s nim dat ani rande, tak jej treba, a ak ho ma ako taxikara, tak bude este rada ze ju prestane otravovat.
No človek je bytosť zvláštna a neverím, že niekto sa rád pozerá na ľudí o ktorých mal záujem, ako sa pusinkujú s inými. A ak to robia naschvál, ako radí tuto qwerty, tak to je už čin zlomyseľný kt. musí mať nejaké opodstatnenie. A to aby dotyčná osoba žiarlila/ smútila/ hnevala sa - záleží od povahy. Načo je to teda dobré :roll:
kinghearth
Amateur
Amateur

k6 napísal:<OT> kinghearth: Mas pokazenu klavesnicu, alebo je pricina Tvojho dementneho stylu pisania niekde inde? Pises ako ddebill. </OT>
čo?? akože čo máš s mojím štýlom písania... sa pozri na svoj bez mäkčeňov a dddebil... ja sa snažím aspoň pravopisne správne neviem, čo ti na tom vadí ty ..
jozinko
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:hej, ludia, Sak prva holka ho zneuziva a nevie co chce, to nie je ublizovanie? ze sa chlapec zoziera a caka na hovno. Tak nech berie druhu a razne prvej ukaze ze kto vaha, ten nezere. . . :P Ako isto by som to tej prvej dal najavo, chlapec caka, snazi sa, vyvaza ju a ona nic. Tak nech vidi holka ako sa veci maju. Nie na drzovku, ale normalne . . .
ona to mozno neberie ze ho zneuziva. Zeny su skutocne nepochopitelne bytosti pre muzov. Ona ak ho berie fakt iba ako kamarata a ak sa teda dohodli ze sa daju dokopy neskor, tak je pre nu kamos a teda nevidi dovod preco by nemohla byt aj s kamoskami apod.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

take it easy, ono sa to casom nejako aj same utrasie.. Bud z tou s ktorou ti je dobre a ktora aj chce byt s Tebou - to je cele. Som proti tomu aby sa vztahy brali na lahku vahu, ale urcity zdravy nadhlad je vhodny..
qwerty-xyz

jozinko napísal:ona to mozno neberie ze ho zneuziva. Zeny su skutocne nepochopitelne bytosti pre muzov. Ona ak ho berie fakt iba ako kamarata a ak sa teda dohodli ze sa daju dokopy neskor, tak je pre nu kamos a teda nevidi dovod preco by nemohla byt aj s kamoskami apod.
zeny su ako kalkulacky, primitivne blbe vecne obmedzene na par funkcii, cest a slava vedeckym a ciastocne programovatelnym kalkulackam. Muz je ako Kvalitne PC, preto casto nechape primitivizmus kalkulacky. Proste pdola mna ho zneuziva, aj ked ho berie ako kamarata, no ta? ja by som jej povedal ze kamaratok mam dost a konec, . . . Chlpaec chce lasku, a ne kamaratku, z kamaratky hovno.
jozinko
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:zeny su ako kalkulacky, primitivne blbe vecne obmedzene na par funkcii, cest a slava vedeckym a ciastocne programovatelnym kalkulackam. Muz je ako Kvalitne PC, preto casto nechape primitivizmus kalkulacky. Proste pdola mna ho zneuziva, aj ked ho berie ako kamarata, no ta? ja by som jej povedal ze kamaratok mam dost a konec, . . . Chlpaec chce lasku, a ne kamaratku, z kamaratky hovno.
skor naopak, muzi su zvery, vsetko (vacsinou) robia priamo, zeny vedia vstko maskovat a robia tak aby muz urobil co chcu zeny a este si muz mysli ze to chcel on. Jedno prislovie (alebo co to je) "Dovtedy muz poluje na zenu, kym ho zena neulovi"
Napísať odpoveď