nealko pivo
nealko pivo
tak mám takú otázku...dá sa nafúkať aj z 1l nealko piva?...bo niesom bohvie aký pijač(myslím alkoholu) a viete keď som v meste s chalanmi tak mám chuť si dať aj to pivo ale skôr teda to nealko(však ja sa ešte naučím na tvrdšie xD)ale sa aj tak bojím že ak by náhodou prišla razia a mám len 15 tak nevím nevím...ale to je už druhoradé 
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
a to asi moc neni čo?tak pri váhe 60kgtomasito13 napísal:radegasty maju 0,5% a pri 1L pri priemernej vahe 70kg to cini 0,07 promile
edit/: K+..dík
-
tomasito13
Star
-
tomasito13
Star
novy cestny zakon ti nic nehovori?vojtk napísal:Hmmm, pokial viem, u nas je nulova tolerancia na alkohol. Alebo to uz zmenili?
-
Tomasko
Guru wannabe
ma len 15, cize nemoze pit vobectomasito13 napísal:novy cestny zakon ti nic nehovori?
aha tak dík...a hneď som o čosi múdrejšíTomasko napísal:to neviem, kolko to vydrzi, myslim, ze tak hodinu,
ale velmi zalezi na tom, ci pijes na lacno alebo pri/po jedle.. rozumies..
ked si das pri jedle, tak si myslim, ze ani nenafukas..
K+
-
tomasito13
Star
-
aughostino
Medium Professional
tomasito13: Čo som postrehol, tak práve teraz posledné 2 roky to prísne kontrolujú v podnikoch. Keď som bol zasran, chodili sme na pivo jedna radosť, teraz mám 20 preč a pre istotu pýtajú občianku..
-Hovorí sa, že za volant maximálne 2 nealko piva. Pri razii by som sa s nealkom neobával. Kludne si daj..
-Hovorí sa, že za volant maximálne 2 nealko piva. Pri razii by som sa s nealkom neobával. Kludne si daj..
baj d uej, nealko nema 0.5%, ale do 0.5% - takto som si to vsimol napisane a ja tomu rozumiem tak, ze nemalo by mat ziaden alkohol, no moze sa stat, ze ano, ale nie viac ako 0.5%
kludne si daj, kolko ti hrdlo raci
inak pije niekto aj bezne pred soferovanim nealko pivo? ja osobne sa bojim a radsej som na kofolke..
kludne si daj, kolko ti hrdlo raci
inak pije niekto aj bezne pred soferovanim nealko pivo? ja osobne sa bojim a radsej som na kofolke..
-
mr_margera
Medium Professional
Smejo, v pohode si dám aj 2-3 nealko pivečká keď som niekde na koncerte a som autom a nechcem piť nealko. Nikdy som s tým nemal problém. Ale ak idem len niekde do baru tak si dám v poho kofolu, nemusím mať to pivo stále v gágore.
btw, som bol celé leto v Prahe a kúsok od nás bola krčma kde čapovali nealko Staropramen a poviem Vám, že to pivo bolo parádne, skvele načapované a chutné. Nealko pivo som ešte nevidel čapovať.
btw, som bol celé leto v Prahe a kúsok od nás bola krčma kde čapovali nealko Staropramen a poviem Vám, že to pivo bolo parádne, skvele načapované a chutné. Nealko pivo som ešte nevidel čapovať.
U nás nealko (Radegast) čapujú na Salaši. Takže vždy keď je príležitosť si jedno, dve dám.mr_margera napísal: btw, som bol celé leto v Prahe a kúsok od nás bola krčma kde čapovali nealko Staropramen a poviem Vám, že to pivo bolo parádne, skvele načapované a chutné. Nealko pivo som ešte nevidel čapovať.