Nedá sa ODOSLAŤ

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nedá sa ODOSLAŤ

Príspevok od používateľa adox »

Na mojom NB sa nedajú odosielať príspevky do fora odosielať e-maili inzeráty a možno aj dalšie veci robí to aj v mozille aj v google chrome takže prehliadačom to nebude neviete čím ??
Na hojka sa niekedý dá napísať prispevok a založiť téma sa dá len málokedy ale inzeráty a maili nejdu :( neviem čím to je :aasmile5:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

specifikuj blizsie co ti nejde..
nejde ti pisat do textovych poli alebo ti potom nejde ten prispevok odoslat alebo? ako sa to sprava?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

normalne napíšem a ked kliknem odoslať tak to akože načítava to odoslanie ale nejde to proste to stoji a po chvili sa objavý biela stránka a dole vlavo je napísané Hotovo a link je hojko.com/posting.php akoze to odoslalo ale je biela stranka cize nic a dolu hotovo a pri inzerate takisto dlho nacitava a potom biela stranka a hotovo :( a nechapem rpeco to niekedy ide a niekedy nie :( napísať prispevok sa mi dá niekedy ale založiť temu ee ale aj to občas ale inzeraty vobec ani maili je to divne
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

píšeš o inzerátoch, nerobí ti to iba keď tam dávaš fotky? Ak sú vo veľkých rozmeroch, tak to tak môže spraviť. Zmenší ich napr. na 640x480, to úplne stačí a pôjde. A "maili" neviem čo je :)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no nerobí fotka bola mala a dnes sa mi nahodou dal odoslať mail ale na hojka zas prispevok nejde dal som zopar krat refresh vypol som stranlu isiel znova a ide a aj teraz sa mi toto mozno podary odoslať :)
Napísať odpoveď