format C:
format C:
mam taky problem....mam disk rozdeleny na C,D,F,H, ..niekedy som mal na C-cku win ale potom som ho prehodil na F-ko...teraz som C-cko vycistil a chcem ho sformatovat, a odstranit oddiel...ale nejde to......pripajam nejake obrazky...mozete mi poradit ako to spravit?...dakujem...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ono to proste nejde..neni tam ta moznost vysvietena..ani format ani odstranit...preto sa pytamseth82 napísal:v disc managemente (ten tvoj druhy screenshot) klikni pravym tlacidlom mysi na ten disk C a daj Delete Volume (odstranit particiu). Potom ked bude cierna, znova klik pravym a format, pripadne to spoj aj s tou nepriradenou 13GB particiou a potom to formatni...
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 13:17 )
win+r je co?..winrar?...ani v tom to nejde....
-
tomaxx_199
Medium Professional
partition magic mi z neznameho dovodu nefunguje..ziadna verzia nejde spustittomaxx_199 napísal:ak mas xp tak partition magic.
-
tomaxx_199
Medium Professional
dakujem za vysvetlenie....nejde ani toMaki napísal:win+r - to je to tlacidlo medzi ctrl a alta "r" hadam vies co je...
inak sa k tomu mozes dostat ze start->run(spustit)
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 13:29 )
potrebujem proste sformatovat a odstranit..a potom to chcem zlucit s H-ckom dokopy....tomaxx_199 napísal:ale aj ked sformatujes tak tam ostane
-
tomaxx_199
Medium Professional
este mam dalsi disk kde mam win...mozno keby som ho spustil na tom...a tento disk pripojil dodatocne a formatol..mozno by to slo...tomaxx_199 napísal:tak skusaj: paragon partition magic, acronis disk director. neviem ale mozno existuje nato live cd.
-
tomaxx_199
Medium Professional
jaaaj ten acronis je demo,.....nejde to cez to...wheeetomaxx_199 napísal:mozno hej tak skus. alebo neviem ci to pomoze ale pri instalacii odstran particiu a je to ale neviem ci neprides aj o ostatne neviem ako to je ci to pojde.
// uz som to spravil cez inu verziu acronis..vdaka...
-
vladenko007
VIP
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
vladenko007
VIP
No ja by som sa s tym takto nes*ral. Pripoj druhy disk zalohuj data na nepotrebne veci sa vykasli stiahnes si ich zas.
Vlož si instal XP nabootuj odstran particie a vytvor nove ak mas disk len cca 60-80 GB viac ako 2 nerob.
Nainstaluj win ale na disk C. Nedaval by som ho ako ty na D alebo ečko je to somarina. Ked instalujes programy ktore si automaticky vyberu cestu C/Program Files je s tym zbytocna robota.
Vlož si instal XP nabootuj odstran particie a vytvor nove ak mas disk len cca 60-80 GB viac ako 2 nerob.
Nainstaluj win ale na disk C. Nedaval by som ho ako ty na D alebo ečko je to somarina. Ked instalujes programy ktore si automaticky vyberu cestu C/Program Files je s tym zbytocna robota.
to je na dlhe vysvetlovanie....proste sucasny problem je ten, ze mam disk ktory bol casom porozdelovany na CDFH (win na F) a teraz som zlucil C a H takze zostalo CDF,....skusal som vselico a zostalo to tak ze C som odstranil a ostalo D a F (C-odstranene a zatial nepouzite),...no ale po restarte mi ten win z F-ka nechce pustit lebo asi poprehadzovalo pismenka a vypisuje chybu NTLDR...ja moznost ako spustit win z F-ka? ...mam tam kopu programov a vselico o co by som nerad prisiel....vladenko007 napísal:No ja by som sa s tym takto nes*ral. Pripoj druhy disk zalohuj data na nepotrebne veci sa vykasli stiahnes si ich zas.
//+ na druhom disku co som mal win nesiel ani ten..neviem preco musel som ho nahodit znova...tam bolo C a D... a na D-cku som mal kopu dat...a teraz mi pise ze D-cko je system suborov RAW a je uplne prazny a pise ze ma obsah 0......co to jeee?