CS 1.6 Server hojko.com
ak to smerovalo namna tak inferno mam velmi rad aj s dustom 1/2 a aztecom, s malych map mi nic nevadi dokonca niekedy zahram aj 1hp ale arabstreet to je nieco hrozne, netusim co nanej ludia vidia, tak isto ako na alpine
a ze ine nepoznam? tak nato mozem pouzit iba tohoto smajlika
btw: inferno sa hra najlepsie ak je pocet ludi 5 on 5
a ze ine nepoznam? tak nato mozem pouzit iba tohoto smajlika
btw: inferno sa hra najlepsie ak je pocet ludi 5 on 5
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Keby tá mapa bolo obohratá tak by sa nehrala stále dookola
Na tej mape asi niečo bude. arabstreet, čo to je ? Cs hrám 3-4 roky a tú mapu som nikdy nehral.. Dokonca ani keď som bol NS. Je kopu máp ktoré sa dajú hrať. Samozrejme nebudem hrať inferno, nuke, train, dust2, cpl_mill, cpl_fire, cbble 2 na 2.
-
Mad Dad
Medium Star
Leko sa tam s niečím hrá...čiže asi niečo pridáva alebo neviem....
//Hmmm ja som nejaký zaostalý to debilné ban menu mi nejakonejde ovládať..budem po starom robiť cez konzolu
btw...hráčovi Počujem Ťa Konekretne som chcel dať na deň ban za neuposluchnutie zmenenia si nicku...ešte som aj PROSIM napisal prvy krat! žiadna ucta 
//Hmmm ja som nejaký zaostalý to debilné ban menu mi nejakonejde ovládať..budem po starom robiť cez konzolu
-
el_chupacabra
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Klasicke RTV bolo nahradene pluginom Galileo, ktory zabranuje nominovaniu map po sebe, cize robi akysi blacklist posledne hranych map. Momentalne je tento plugin nastaveny na 5 map, takze ak sa odohra de_dust2 a bude chciet niekto nominovat tuto mapu, je potrebne, aby sa odohralo inych 5 map. To zabrani opatovnemu a neustalemu hraniu rovnakych map. Jeden hrac moze nominovat jednu mapu, do hlasovania ide maximalne 5 map!!! Hlasovanie trva 10 sekund. Plugin este nie je doladeny, takze akekolvek chyby ci pripomienky treba hlasit sem.
Tu su niektore prikazy:
rtv - hlasovanie
noms, nominations - zobrazi nominovane mapy
recentmaps - zobrazi mapy, ktore su v blackliste
de_dust2 - nominuje mapu de_dust2
cancel de_dust2 - zrusi nominaciu mapy de_dust2
nextmap - zobrazi nasledujucu mapu
currentmap - zobrazi mapu, ktora sa prave hra
Tu su niektore prikazy:
rtv - hlasovanie
noms, nominations - zobrazi nominovane mapy
recentmaps - zobrazi mapy, ktore su v blackliste
de_dust2 - nominuje mapu de_dust2
cancel de_dust2 - zrusi nominaciu mapy de_dust2
nextmap - zobrazi nasledujucu mapu
currentmap - zobrazi mapu, ktora sa prave hra
-
last_knight
Light Professional
na reconnect existuje plugin ktory to zakazujeMad Dad napísal:No nedá sa to dať tuším preč ale leko k tomu pristupuje automatickým slayom pre daného hráčačiže keď uvidíš admina a spraví to niekto tak kludne napíš...v opačnom prípade že tam neni ti asi moc nepomožeme
-
lekoklatik
VIP
Spomeniem len že pre zrušenie svojej nominácie stačí znovu napísať meno mapy.
Takže
nominovať mapu: say:de_dust2 , odnominovať mapu /že ste si to rozmysleli a chcete inferno/: say:de_dust2 .
Ako už hojko spomínal každý hráč môže nominovať len jednu mapu.
Tiež nie je možné aby iný hráč odnominoval mapu nejakému druhému. Mapa sa však uvoľní po odpojení hráča zo serveru. Mal by to myslím aj vypísať.
Plug in tiež dokáže:
Plug in ukazuje percentuálne votovanie.
Keď je v nominácií 5 máp (čo je vlastne vždy) a napr. 2 mapy majú na rovnako percent, začne nové hlasovanie, ale už len s tými dvomi mapami, ktoré malí rovnaký počet hlasov /percent/. Keď aj v tomto votovaní bude počet hlasov rovnaký, plug in vyberie mapu sám, náhodne.
Pri RTV sa po skončení votovania mapa nezmení hneď. Plugin počká pokým odohráte kolo.
rtv je nastavené tak, že budete musieť odohrať 10 minút z mapy, aby ste mohli znovu votovať.
-
KaptMichal
King
Ďalší kandidát na perma ban za wh
Nick : HA$$AN
Psychostats : http://cs.hojko.com/player.php?id=33485
IP : 78.98.60.151
Demo :
Nick : HA$$AN
Psychostats : http://cs.hojko.com/player.php?id=33485
IP : 78.98.60.151
Demo :