No potrebujem tu radu ohladom napalovania a zalohovania....pokym si nekupim externy disk pre Time Machine, (co mozno potrva aj nejaky ten tyzden) tak si potrebujem veci napalovat....vy apple users, cez co napalujete?
Amazon ma netrapi, si sa pytal ci sa vyrabaju....odpoved je zrejme nie, kedze sa oficialne kupit nedaju.To ze amazon ma este zopar kuskov na sklade neznamen ze sa vyrabaju.
Lubos na napalovanie urcite Toast Titanium - Nero pre OSX a na zalohu pouzivam Time machine jednoduche rychle ani nevies ze nieco zalohuje. Da sa pouzit este Carbon Copy Cloner ten ma navyse par funkcii napr. to ze moze urobit obraz na externy HDD a potom nabootovat z externeho disku osx.
Dodo, nahodou nesi ten typ co tvori, ci hej?
Chcel by som si prejst nejake tie tutorialy ohladom 3D grafiky, no najprv si musim zohnat nejaky program, uvazovalsom velmi o MAYA, ale netusim ci je aj mac verzia...alebo ked niekto vie o neakom dobrom softe pre 3D grafiku...okrem Blender.
Kamarát má notebook od Apple a jemu tam internet a vyhľadávače fungujú (takže nemá problém zistiť, že Maya má aj Mac verziu, Rhino4 zatiaľ Mac verzia nie je a Autodesk 3D Max mac verziu ani nepripravuje).
Niekto kto ma macbook, zistil som poslednu dobu, ze v lavej polovici booku zo spodu, ked trsoku zatlacim tak tam nieco puka....druha polovica je tuha a v pohode, no ta lava ma celkom stve...puka to nejak cudne. Mate s tym niekto skusenost?
ipod classic , iphone 3g 16gb white....
zapory: system fungovania.. .vkladania a hlavne synchronizacie !!!!
inak na mac-booku sa da v pohode chodit aj s winom vyskusane
Lub0$ napísal:Niekto kto ma macbook, zistil som poslednu dobu, ze v lavej polovici booku zo spodu, ked trsoku zatlacim tak tam nieco puka....druha polovica je tuha a v pohode, no ta lava ma celkom stve...puka to nejak cudne. Mate s tym niekto skusenost?
Nic si z toho nerob. To bude tym plastovym telom. Mne sa to tiez obcas stane medzi space-om a trackpadom. V pohode, nie su s tym problemy akurat je mozno trosicka chybna vyroba. U novych unibody by sa to stavat nemalo, konstrukcia je predsa pevnejsia.
Masaker napísal:ipod classic , iphone 3g 16gb white....
zapory: system fungovania.. .vkladania a hlavne synchronizacie !!!!
inak na mac-booku sa da v pohode chodit aj s winom vyskusane
Naco by som si potom kupoval Mac ak nie predovsetkym kvoli OS? Mam aj okna, ale ak ich zapnem 2x do mesiaca tak je to vela...