Klávestnica bez koncovky
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Klávestnica bez koncovky
Ahojte.. nasiel som v skrini klavestnicu bez koncovky... akurat si nepamatam ze ci bola USB alebo PS/2.. tak prva otazka znie..
ako zistim ci je klavestnica USB alebo PS/2?
dalej
ak uz zistim aky typ koncovky to je.. ako zistim ktory kabel ide na ktory pin?
napr. skusal som to porovnat s inou PS/2 klavestnicou a ta ma uplne ine farebne odlisenie drotikov..
ako zistim ci je klavestnica USB alebo PS/2?
dalej
ak uz zistim aky typ koncovky to je.. ako zistim ktory kabel ide na ktory pin?
napr. skusal som to porovnat s inou PS/2 klavestnicou a ta ma uplne ine farebne odlisenie drotikov..
-
weroro
Flash coder
dikes toto viem... ale ja mam na tej klavestnici koncovku odsrihnutu
a potrebujem na ten kabel nahodit koncovku aby bola klavestnica funkcna.. len neviem ktory drotik mam zapojit na ktory PIN.. este predtym ale potrebujem zistit ci sa jedna o USB klavestnicu alebo o PS/2.. lebo ja som uz zabudol co to bolo za klavestnicu.. proste som asi potreboval koncovku tak tato klavestnica padla za obet a odstrihol som koncovku.. teraz ju tam chcem vratit naspet ale neviem ako
-
Andrew007
Guru wannabe
Pls uz sa nauc ze to je "klavesnica" a nie "klavestnica"weroro napísal:dikes toto viem... ale ja mam na tej klavestnici koncovku odsrihnutua potrebujem na ten kabel nahodit koncovku aby bola klavestnica funkcna.. len neviem ktory drotik mam zapojit na ktory PIN.. este predtym ale potrebujem zistit ci sa jedna o USB klavestnicu alebo o PS/2.. lebo ja som uz zabudol co to bolo za klavestnicu.. proste som asi potreboval koncovku tak tato klavestnica padla za obet a odstrihol som koncovku.. teraz ju tam chcem vratit naspet ale neviem ako
//Edit: Diky
-
weroro
Flash coder
a ty sa nauc, ze pred "ze" sa dava ","
ja len tolko k tvojmu prispevku.. ale dikes za upozornenie...
co sa tyka toho, za sa mam kuknut na typ klavestnice tak to ma napadlo hned ako prve.. ale je to daka MADE IN CHINA klavesnica za 20sk
takze tam typ nie je... ostava mi uz len pokus omyl asi ne? neodpalim nieco? ak to zle zapojim?
co sa tyka toho, za sa mam kuknut na typ klavestnice tak to ma napadlo hned ako prve.. ale je to daka MADE IN CHINA klavesnica za 20sk
-
el_chupacabra
Medium Star
-
weroro
Flash coder
no podla tohto http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connector su na PS/2 4 vodice a tak isto aj kabel na klavestnici ma 4 a aj na tej druhej klavestnici ktora je PS/2 su 4 vodice. preto sa pytam ako zistim ze ci to je USB alebo PS/2 klavesnica?
-
Chalesnik
Medium Professional
Re: Klávestnica bez koncovky
Mozno ze tam bol este stary Din konektorweroro napísal: