Len mi je zle, z tychto "modernych" sposobov, ktore aspon podla mna potlacaju niektore pre mna samozrejme ludske crty a sposoby. To je cele.
Uplný koniec či nie???
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo je to moderné.. asi to dospeje k tomu že sa spoznáme cez net.. pak budeme spolu chodiť cez net.. budeme robiť deti cez net a cez net ich budeme aj vychovávať.. absolútna pi*****Loomy napísal:a vsetci co hovoria ze cez net sa nerozchadza maju asi nizke sebavedomie alebo prilis vysoke alebo nechapem ich mindraky sak sakra zijeme v 21. storoci a net sa berie ako bežná sucast zivota tak preco nie aj na rozchádzanie sa? v podstate aj so mnou sa rozisla byvala cez net a som tomu rad, lebo naživo by to bolo asi prilis divne.
No verím tomu, že mnohé holywoodske a iné prominentné páry tak už dlhšiu dobu fungujútriple napísal:jo je to moderné.. asi to dospeje k tomu že sa spoznáme cez net.. pak budeme spolu chodiť cez net.. budeme robiť deti cez net a cez net ich budeme aj vychovávať.. absolútna pi*****
Takže rada by som sa svami podelila o fakt že môj príbeh nakoniec skončil happy endom
na môjho drahého velmi zapôsobil darček,ktorý som mu dala k dvadsiatke,kde sme sa stretli ako kamoši. Presne mesiac na to som nabrala odvahu a zavolala som ho na kofolu tiež ako kamaráta čomu sa na moje počudovanie až podozrivo moc potešil,mali sme straaašne dlhý rozhovor,každý si priznal svoju chybu a asi 2 týždne na to keď som sa vrátila z dovolenky doletel za mnou objal ma a povedal mi že ma ľúbi a že som mu moooc chýbala
takže po dvojmesačnej "pauze" (aj keď toto slovo vo vzťahoch neznášam ale čo už) sme zase už vyše mesiaca spolu spokojní a šťasní a viac si jeden druhého vážime
takže v našom prípade pauza asi dosť pomohla aj keď som bola celý čas v tom že sme sa nadobro rozišli.
Re: Uplný koniec či nie???
necital som prispevky, docitam neskor, teraz sa neviem dobehnut...metrowaaa napísal:Ak je tu už niečo podobné tak sa vopred ospravedlňujem ale môj problém je taký že som sa rozišla s priatelom pred týždňom. ešte predtým sme sa stretli a povedal mi že už to nieje ono a chce to asi ukončiť ale že potrebuje ešte čas na rozmyslenie. dôvody boli také že máme na seba málo času (práca,hobby)videli sme sa raz za týždeň niekedy za 2 a v neposlednom rade on sa poslednú dobu snažil a ja som sa k nemu nesprávala ktovieako bola som naňho nepríjemná,odpisovala som ho...aj mi povedal potom že mu to vadilo...po tom rozhovore o týždeň mi napísal cez net že je koniec vraj to nechcel riešiť tak ale bohužial nemá čas prísť a nechce to ďalej naťahovať...lenže ja sa z faktom že je koniec nejak neviem zmieriť a ešte keď to bolo tak cez net mi to príde ako keby sme sa ani nerozišli poriadne.Mám z toho zvláštne pocity a ešte mám preňho velmi osobný dar k 20-tke ktorý som začala robiť ešte ako sme boli spolu..síce povedal že ho prijme ale neviem či bude ochotný stretnúť sa vôbec...a teraz otázka..či mu mám povedať čo k nemu cítim keď mu dám ten dar a dať mu najavo že by som chcela napraviť svoje chyby a vrátiť sa k nemu alebo to už nemá zmysel?? lúbim ho a chýba mi...aj keď je to krátka doba čo spolu niesme ale aj tak si myslím že by to malo byť deň od dňa lepšie keď dostanem kopačky ale ono je to stále horšie a ťažšie...pomôže tomu keď sa sním o tom ešte porozprávam?? myslím že horšie to už byť asi nemôže ale tak aspoň by sa mi možno ulavilo.. boli sme spolu 3/4 roka...a môj vek 17
No tiez ma soklo ze si "nenasiel cas" na to aby sa rozisiel.
No ja som sa jej nedokazal vzdat, lebo som vedel ze vacsina chyb je na mojej strane, tak som si to jednoducho nepripustil(asi som si to neulahcoval v danej chvili), no po case (a hlavne mi pomohla skutcnost ze sme isli spolu do Grecka uz ako rozideni) som jej dokazal ze to ide a teraz sme uz skoro mesiac znovu spolu. U mna islo o 3,5 rocny vztah. A jednoducho sme to nedokazali ze SMS/mail a finish. Volali sme si, pisali aj nadalej, aj ked to vtedy velku perspektivu nemalo
//edit : tak som nevsimal datum kedy boli prispevky, fakt nestiham
V tom pripade sa tesim s teboum, pretoze prezivam to iste momentalne
jj, drzim palce aj ja, ale kazdopadne takyto sposob je blby.. Ja som aj po niekolkohodinovom rozhovore mal pocit ze nieco mam nevyjasnenemetrowaaa napísal:Jožinko: no on sa mi potom priznal že to stým časom tak vobec nebolo...nedokázal ukončiť vzťah z niekym koho mal a má stále rád...a v mojom prípade to bude v nedelu ročný vzťah