OvisLink WL 5460 AP OvisLink WL 5460 AP
OvisLink WL 5460 AP OvisLink WL 5460 AP
Mám DSL internet, ktorý mám cez telefónnu linku od zásuvky do modemu (D-LINK DSL-321B ADSL2+ Ethernet Modem) mi ide kábel, potrebujem, aby mi do AP (OvisLink WL 5460 AP OvisLink WL 5460 AP) išiel kábel najlepšie sieťový z AP do stolového počítača kábel a do Notebooku vysielalo cez WiFi, vieme mi niekto poradiť ako to nastaviť, spojiť?
Ďakujem Jimmy
Ďakujem Jimmy
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
1.Do nastavenich routra sa dostanes ked nastavis na sietovku pevne ip:
192.168.100.55
maska : 255.255.255...
2. Nastavis APcko (do prehliadaca 192.168.100.252) tak ze zadas prihl. meno a heslo ktore si dostal ku DSL.
3.Nastavis wifi pre bezdrotove spoje.
4. Kabel do notasu budes tahat z LAN1 (do lan2 napojis kabel z modemu od DSL)
keby nieco tak sa pytaj
192.168.100.55
maska : 255.255.255...
2. Nastavis APcko (do prehliadaca 192.168.100.252) tak ze zadas prihl. meno a heslo ktore si dostal ku DSL.
3.Nastavis wifi pre bezdrotove spoje.
4. Kabel do notasu budes tahat z LAN1 (do lan2 napojis kabel z modemu od DSL)
keby nieco tak sa pytaj
moj ovlisk som nedostal s netom ... mam ho z wifi siete kde som bol predtym ... modem som dostal k dsl netu ... on fachci v poriadku ... ja som potrebujem dostat do toho ovlisk
daval som do prehliadaca tu adresu co pises ale nic problem pri nacitani stranky
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 23:12 )
takto to chcem mať ... vie mi niekto poradiť s nastavením? AP som už vyriešil viem sa do neho dostať
daval som do prehliadaca tu adresu co pises ale nic problem pri nacitani stranky
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2009, 23:12 )
takto to chcem mať ... vie mi niekto poradiť s nastavením? AP som už vyriešil viem sa do neho dostať
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
APcko cize Airlive nastav podla toho ake mas pripojenie takze zacneme
1. Nastavis v hlavnom menu mod na "AP" potom sa ti zacne zariadenie restartovat (trva to par sekund)
2.Potom sa dostanes do dalsieho menu kde nastavis meno zariadenia a tiez meno na WiFi siet.
3.Tam dalej najdes dalsie subnastavenia kde si nastavis AP do daneho rezimu (podla toho aky mas net cez DSL,PPOE atd.) Ak mas ADSL, PPOE zadas svoje prihl. meno a heslo a nasledne IP adresy ktore beries automaticky ako aj DNS. Na konci stlac save.
4.TCP/IP Rozsah adresy ktora sa bude pouzivat vo vnutri ap (defaultne 192.168.100.55 alebo 192.168.1.1)
5. Wi-Fi siet nastavis uz lahko, vyberies si zabezpecenie, bud WEP/WPA/WPA2 (WPA je silnejsie). Dalej najdes policko chanel-stanicu v ktorom bude ap vysielat (nastav to na 6).
6. A uz len zaresetovat router cez AP a nie cez tlacitko !!
ENJOY !
1. Nastavis v hlavnom menu mod na "AP" potom sa ti zacne zariadenie restartovat (trva to par sekund)
2.Potom sa dostanes do dalsieho menu kde nastavis meno zariadenia a tiez meno na WiFi siet.
3.Tam dalej najdes dalsie subnastavenia kde si nastavis AP do daneho rezimu (podla toho aky mas net cez DSL,PPOE atd.) Ak mas ADSL, PPOE zadas svoje prihl. meno a heslo a nasledne IP adresy ktore beries automaticky ako aj DNS. Na konci stlac save.
4.TCP/IP Rozsah adresy ktora sa bude pouzivat vo vnutri ap (defaultne 192.168.100.55 alebo 192.168.1.1)
5. Wi-Fi siet nastavis uz lahko, vyberies si zabezpecenie, bud WEP/WPA/WPA2 (WPA je silnejsie). Dalej najdes policko chanel-stanicu v ktorom bude ap vysielat (nastav to na 6).
6. A uz len zaresetovat router cez AP a nie cez tlacitko !!
ENJOY !