Wifi router

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Milos1111
Amateur
Amateur

Wifi router

Príspevok od používateľa Milos1111 »

Zdravím Vás,
chcel by som si zaobstarať nový router, rozmýšlam nad Asus WL500W, máte s ním dobré skúsenosti? Aký má dosah (myslím, že by mal mať dobrý, keď má 3 antény), a hlavne ma zaujíma ten Download Master, neviete, dá sa tam zadať aj heslo, ak mám Rapid premium?
Vďaka za odpovede.
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja ho mam a som uplne spokojny, dosah je naozaj dobry, rychlost wifiny tak isto. Co sa tyka download managera, mam pocit ze je to len na torrenty.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ahoj, ja mam Asus WL520GC a moc ho neodporucam (tvoj bude zrejme iny ale aj tak). Ked sa niekolko krat do dna hrabem v routeri tak niekedy vypadne, proste neda sa do neho dostat pomoze uz len reset (niekedy to ani po resete nejde). Vypadaval aj pocas surfovania po nete. (mal som zapnuty ping a bolo to jasne vidno) Boli sme ho dat reklamovat a dali nam novu masinu a to iste. Neviem ci sme ho nahodov nedavali reklamovat aj na dasi raz, a zase to iste. Potom to dlhsie nerobilo ale zrazu zacal zas blbnut router mal vysoke pingy, csko mi lagovalo, router vypadaval.
Nakoniec som to vyriesil tak ze mam teraz vsetko na kabloch, cize mam klasicky lan zapojeny do routera, pc a ntb...
Najistejsie su kable, a to viem s vlastnej sksuenosti (nie len so skusenostiami s tym routerom)
Mozno som len smoliar...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Wifi router

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Milos1111 napísal:Zdravím Vás,
chcel by som si zaobstarať nový router, rozmýšlam nad Asus WL500W, máte s ním dobré skúsenosti? Aký má dosah (myslím, že by mal mať dobrý, keď má 3 antény), a hlavne ma zaujíma ten Download Master, neviete, dá sa tam zadať aj heslo, ak mám Rapid premium?
Vďaka za odpovede.
Skusenosti ?? len pozitivne :wink:

to Milos1111: Teraz si ma stym zarazil, ten router presne 520GC pouzivas uz vyse 3.rok a ziadne krive slovo nanho nemozem povedat. A ani pri "hrabani" v routeri sa mi net nevypadaval (a to mam Wi-Max!!)..neviem fakt mozno ze len zli kus alebo stary FW...
..a na konieco sto ludi sto chuti ale fakt rada 520 je podarena

:wink:
Napísať odpoveď