Klucenka HOJKO
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja nedam 60 € len tak , ak sa najde tych 28 ludi ... ( 2 by som aj ja bral rovno ) a serioznych tak to vyrobit dam .. len problem bude ze asi to bude bez otvaraka a s tou ocelovou konstrukciou z dvoch stran olepene .. nemyslim ze klucenka namieru vyrobena z gumy by stala 2 € , na to by zrejme museli aj formu robit alebo neviem ako to funguje ..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
cena privesku je teda 1.83 .. ked mi pridu desiateho peniaze dal by som to vyrobit .. myslim ze aj ked by mi ludia platili vpred na ucet bolo by to nieco okolo 2.10 aj s postou .. a myslim ze dobierkou by som to ani neposielal , ta by stala tolko co tie privesky .. nemate niekto este nejaku inu stranku ako ten polygraf.sk ? a ak by sa niekto na to dal mohli by sa zacat robit uz aj navrhy , tvar je gulaty a treba dve strany 
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm inak ani nieco taketo by nebolo zle..: http://www.reklamnepredmety.sk/kovovy-p ... -corn-1663 pripadne nieco ine je ich tam vela.. a ta cena je polovicna sice neviem co stoji gravirovanie..
Suffel: vyzera to velmi pekne, sice je to iba na gravirovanie, ale aspon by to bolo trvacnejsie ako plasty a urcite by to posobilo serioznejsim dojmom. Mne by tam uplne stacilo logo v takejto podobe:

Pre lepsiu predstavu som to hodil do ciernobielej podoby:
Zalezi na tom, ako presne to vedia vygravirovat, potom by sa to este mohlo zjednodusit.

Pre lepsiu predstavu som to hodil do ciernobielej podoby:
Zalezi na tom, ako presne to vedia vygravirovat, potom by sa to este mohlo zjednodusit.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
GothaR - hej presne nieco take s takym logom som si predstavoval.. inak mne to hned padlo do oka a dal som si tam to logo hojko a myslim ze by to bolo pekne.. a cena je prijatelna myslim ze 1€ nieje vobec vela.. sice neviem co by stalo to gravirovanie ale to by sa uz zistilo.. a to logo urcite schvalujem paci sa mi to tak..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no a nezacnete si davat na kluce klucenky so vsetkymi strankami kde chodite??? a este si aj take tricka dajte tlacit... ach...
a ked uz tak, tak tie klucenky by mal platit hojko za to, ze mu budete robit reklamu... no co uz... za reklamu sa plati a len debil bude robit reklamu zadarmo... som zvedavy kolki taki sa nazbierate...
a ked uz tak, tak tie klucenky by mal platit hojko za to, ze mu budete robit reklamu... no co uz... za reklamu sa plati a len debil bude robit reklamu zadarmo... som zvedavy kolki taki sa nazbierate...
ako, neviem, preco by mal hojko za to platit, ked on tu take navrhy na tricka a klucenky nedavaPezzo napísal:no a nezacnete si davat na kluce klucenky so vsetkymi strankami kde chodite??? a este si aj take tricka dajte tlacit... ach...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ak sa ti nieco nepaci tak sem nepis .. nepisem v prvom prispevku aby sem pisali ludia ktory zaujem nemaju !! mal by si sa zamysliet .. som debil lebo chcem robit reklamu zadarmo , a čo ?Pezzo napísal:no a nezacnete si davat na kluce klucenky so vsetkymi strankami kde chodite??? a este si aj take tricka dajte tlacit... ach...