A ak sú zakázané tak či sa dá spraviť nejaká výnimka napr. zapísať do technickeho ako tuning alebo nvm čo.
ďakujem za odpovede
Nič proti tebe, ale keď ide oproti mne takto upravené auto v noci, tak sa za volantom cítim ako na výsluchu, a p---u vidím. Čiže ak by po mojej pravej strane šiel chodec, bola tam srnka alebo iná živá či neživá bytosť, vďaka tvojim xenonom by som ju dal asi dole. A to len preto, že proste nevidím, a ešte 5 kilometrov po tebe vidím vo svojom zornom poli také dve sk.... biele bodky. Tak si to páni uvedomte. To že vy vidíte úplne fasa, super, ale aj ja by som rád niečo vidieť.*S4PQ napísal:mam fiat bravo a svetla na nom su dost uzke cize osvetlenie cesty tiez nieje bohvieake,koli tomu som kupil xenony aby sa viditelnost na ceste zlepsila ...takze ma to teraz dost se*ie
Zo schvaľovacích predpisov upravujúcich podmienky montáže zariadení na osvetlenie a svetelnú signalizáciu vozidiel vyplýva, že montáž svetlometov so svetelným zdrojom, ktorý má svetelný tok vyšší ako 2000 lúmenov (to sa týka najmä svetlometov s výbojkami), je možná výhradne v kombinácii so schváleným zariadením na čistenie svetlometov a zariadením na automatické nastavovanie sklonu stretávacích svetlometov (statickým alebo dynamickým).
Hojko na Fabii mozes nastavovat sklon svetiel v pohode. Vid kolecko na obrazkuhojko napísal:To mi chcete povedat, ze Fabia neumoznuje nastaveniu vysku svetiel??? Myslel som si, ze to maju vsetky auta a ze to spravia v servise za 10 minut. Ved predsa pod kapotou pri svetlach ma byt akasi hodnota, napriklad 140, ktora sa nastavi potom na zariadenie, ktore sluzi na testovanie vysky svietivosti svetliet. Nasledne sa zapnu svetla a na zariadeni je vidiet v akej urovni svetla svietia.