Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi
Kazdy je hrdina a zaroven reziser svojho zivota. Ako si ho z rezirujes tak budes mat. Ked si niekto mysli ze ma prazdny zivot tak nech si prv uvedomi preco je taky prazdny. Ked si niekto mysli ze za pc nadobudne tych pravych kamaratov tak je dost na omyle. Vela mladych ludi dnes travi cas za PC. Potom su z toho taky vymlety. Ja som taky tiez bol ale uz ma to omrzelo. Niekedy bol cas kedy som uz nevedel co si zahram a hral som doslova nasilu aj ked ma to uz nebavilo. Bleee.
Ani nie dusevna prazdnota. Obcas sa niektory clovek dostane do takej situacie, z ktorej on v tej cvhili nevidi vychodisko. Aj ja som bol v takej situacii, ze nedokazal som si vlastne ani vysvetlit, preco sa to deje a preco som tam, kde som. Myslel som si, ze som robil vsetko preto, aby sa to nestalo a aj napriek tomu som sa dostal do uzkych. Nevravim, ze to bol jeden, resp. prvy vacsi problem. Bola to kombinacia problem a doslova zhoda nahod. Nie je to podla mna o dusevnom vakuu. Je to o vnutornej sile cloveka. Vela spravi rodina, dobry kamarat...el_chupacabra napísal:Pre teba možno hej, ale na svete je kopec iných ľudí ktorí rozmýšľajú nad samovraždou kvôli ich duševnej prázdnote (či čomu...)
A taki, co si siahnu na zivot, netreba ich odsudzovat lebo do vnutra im nik nevidi. Kto si take nieco nezazil, nevie.