Európske futbalové poháre
Kód: Vybrať všetko
Dnes o 18:00 sa v Monaku žrebovala skupinová fáza Ligy majstrov 2009/2010. Skupiny vyzerajú nasledovne:
Skupina A – Bayern, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa
Skupina B – Manchester, CSKA Moskva, Besiktas, Wolfsburg
Skupina C – AC Milan, Real Madrid, Marseille, Zurich
Skupina D – Chelsea, Porto, Atletico, APOEL
Skupina E – Liverpool, Lyon, Fiorentina, Debrecen
Skupina F – Barcelona, Internazionale, Dynamo Kyiv, Rubin
Skupina G – Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea Urziceni
Skupina H – Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiacos, Standard -
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nevedel som kam to hodit a zbytocne zakladat novu temu kvoli tomu, ale tento faul stoji za to
Anderlecht-Standard faute d'Axel Witsel sur Wasilewski
Anderlecht-Standard faute d'Axel Witsel sur Wasilewski
Tak to určite nechcel, ale určite ho chcel úmyselne pristupiť, videl ako ide ten hráč do sklzu, čo by ho mohlo dosť bolieť, tak nadskočil a surovo silou mu skočil na nohu.Muffi napísal:Mal som na mysli, že tam nebol úmysel rozflákať tú nohu tak, ako sa to podarilo.
Fakt nepríjemné.
-
Vigor
King
Velmi inteligentny nazorInnocence napísal:Detto idioti z Premier League, ktorým sa pení z úst ako dobermanom, keď sa na nich človek pozrie a ktorí ročne zrania desiatky hráčov.. Fuj.
Mojou "štatistikou" je to, že vidím ich futbalový štýl. Nie sú tam preto, aby hrali futbal, ale aby rúbali nohy protihráčom. Ale veď pozri si štatistiky PL, hlavne kolónku Fouls Comitted a uvidíš..Vigor napísal:Velmi inteligentny nazor. A na to Tvoje tvrdenie mas nejaku potvrdenu statistiku, ci si si vytiahol len tak z hlavy?
-
Vigor
King
Nemam co dodat, Tvoje argumenty su nepriestrelne, ak su toto jedine, tak je to dost smutne z hladiska podlozenia Tvojich tvrdeni...Kazdy normalny clovek si spravi o tomto nazore vlastny obraz.Innocence napísal:Mojou "štatistikou" je to, že vidím ich futbalový štýl. Nie sú tam preto, aby hrali futbal, ale aby rúbali nohy protihráčom. Ale veď pozri si štatistiky PL, hlavne kolónku Fouls Comitted a uvidíš..
Mas pravdu, v inych ligach sa nefauluje. Vsak pripad Eduarda je jednoznacnym znakom, ze cela liga je taka, ved taky zakrok tam maju v kazdom kole vsak?
P.S. Snad Ta nenapadne spomenut pripad Modrica, kedze tam to ziadny zakerny zakrok nebol.
Kazdy vie a je vseobecne znama, ze Premier League je tvrda a dorazna liga, ale to co tu Ty pises je podla mna naozaj blbost.