C702 a otazka
C702 a otazka
prave som dostal C702 od znameho. Je tam firmware ORANGE_NG R3CA037. Chcem ho debrandovat na evrziu od SE teda original. Bojim sa toho ze sa zablokuje. Zablokuje sa?
skus kuknut sem http://www.se-tuning.cz
Re: C702 a otazka
už ti to sem písali Xkrát. ak je mobil od Orangu, blokovaný nie je a ani sa nijakým spôsobom doma nezablokuje. mobily blokuje len TmobileRexik1990 napísal:prave som dostal C702 od znameho. Je tam firmware ORANGE_NG R3CA037. Chcem ho debrandovat na evrziu od SE teda original. Bojim sa toho ze sa zablokuje. Zablokuje sa?
C702 a sklicko na fotaku
cawte na sklicku na fotaku vidim take suchance od zatvarania krytky. Ma to niekto?
Re: C702 a otazka
T-debile neblokuje vsetky mobily. Napr. co som mal Nokiu 5310 tak ta blokovana nebola...Curuj napísal:už ti to sem písali Xkrát. ak je mobil od Orangu, blokovaný nie je a ani sa nijakým spôsobom doma nezablokuje. mobily blokuje len Tmobile
Jaj a k tomu fw, staci si fw stiahnut s iprotebe.cz a navod na se-tuning.cz
Na aktualizovanie fw je aj program SEUS, je jednoduchy a ziaden navod netrebam tiez si automaticky stiahne fw
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: C702 a sklicko na fotaku
ano tiez tam mam taky maly suchanec ale na fotkach to nejak nepoznatRexik1990 napísal:cawte na sklicku na fotaku vidim take suchance od zatvarania krytky. Ma to niekto?