Windows Vista recovery EN/CZ/GK/SK/RM
Restartujem PC s vlozenim DVD a nabehne bootovanie, potom sa spusti "menu" instalacie a da mi na vyber 3 moznosti: vid obrazok 2
2 a 3 moznost som vyskusal. Pri 2 moznosti sa ma nic nepytalo, nainstalovalo windows, restart, vypytalo mi Driver DVD , par krat restart a bolo... (nepytalo sa ma nanic, ani na jazyk, ani na rozdelenie disku)
Disk bol len jeden C - 290 GB cca
Pri 3 moznosti to iste, nic sa ma nespytalo, vsetko robilo samo ako pri 2 moznosti, akurat mi disk rozdelilo na C - 180 GB a D 110 GB cca.
1 som este neskusal, ale zaraza ma to , ze sa ma nic nepyta a kkt vsetko robi automaticky, anglicka klavesnica - cas - jazyk... a pritom tam je na tom DVD aj Slovencina....
Ked som ho kupil (oco), tak bol tam slovensky jazyk a disk bol rozdeleny inak... C 120 a D 190...
Windows Vista recovery EN/CZ/GK/SK/RM (instalacia)
-
vladenko007
VIP
Ak som pochopil spravne chces s5 sk vistu jak si mal predtym -> staci ju po instalaci doinstalovat, slovencinu vyguglis bo cez ovladaci panel (tusim to de aj cez update) A inac pouzivat recorvery disk je dost naprd, mozes si stiahnut warez vistu na ktoru mas produkt key a nainstalovat ju, pretoze pokial viem tak vacsinov pri recorvery diskoch nejde poriadne rozdelit HDD
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Po inštalácii by ti mala prebehnúť ešte inštalácia (nastavenie). Tam sa potom dá vybrať, aký chceš jazyk.
Tie možnosti inštalácie sú takéto...
1. Obnoviť Windows iba na prvú partíciu (ak máš súbory na druhej, ostanú tam)
2. Obnoviť Windows na celý disk (vytvorí sa ti jediná partícia, kde sa nainštaluje Windows, tvoje súbory sa zmažú)
3. Obnoviť Windows na celý disk s dvoma partíciami (vymaže súbory aj partície a vytvorí dve nové, na prvú nainštaluje Windows)
Tie možnosti inštalácie sú takéto...
1. Obnoviť Windows iba na prvú partíciu (ak máš súbory na druhej, ostanú tam)
2. Obnoviť Windows na celý disk (vytvorí sa ti jediná partícia, kde sa nainštaluje Windows, tvoje súbory sa zmažú)
3. Obnoviť Windows na celý disk s dvoma partíciami (vymaže súbory aj partície a vytvorí dve nové, na prvú nainštaluje Windows)
hm , ale ked ja mam original tu recovery vistu + key...
No, neviem, ale na tom DVD je napisane Windows Vista recovery EN/CZ/GK/SK/RM, takze je tam Slovencina, len ju neviem nastavit ako som uz pisal...
btw po instalacii mi nenabehli ziadne nastavenia... plus este raz musim tam dat Driver DVD , aby som si doinstaloval driver na internet - modem ...
No skusim to cez ten windows update... ale az tak mi ta anglictina neprekaza, ale ma zarazilo to , ze sa ma pri instalacii nic nepytalo
...
Da sa stiahnut ina Vista - oficialne z ich stranky a zadam moh produkt key na recovery?
predtym ste mi radili to nastavit cez ovladaci panel a jazyk,.,.,
ale podla postupu mi tam asi daco chyba
Nemam tam to instal/unistal
Inak Dakujem za rady a vysvetlenie
No, neviem, ale na tom DVD je napisane Windows Vista recovery EN/CZ/GK/SK/RM, takze je tam Slovencina, len ju neviem nastavit ako som uz pisal...
btw po instalacii mi nenabehli ziadne nastavenia... plus este raz musim tam dat Driver DVD , aby som si doinstaloval driver na internet - modem ...
No skusim to cez ten windows update... ale az tak mi ta anglictina neprekaza, ale ma zarazilo to , ze sa ma pri instalacii nic nepytalo
Da sa stiahnut ina Vista - oficialne z ich stranky a zadam moh produkt key na recovery?
predtym ste mi radili to nastavit cez ovladaci panel a jazyk,.,.,
ale podla postupu mi tam asi daco chyba
Inak Dakujem za rady a vysvetlenie
Podla mna by ten product key mal pasovat aj na stiahnutu vistu (poslem ti linky na stiahnutie cez SS ak mas zaujem). Slovencinu stiahnes napriklad tu
http://www.download.windowsupdate.com/m ... 9fac3c.exe
Navod na instalaciu jazyka najdes tu
http://windowshelp.microsoft.com/Window ... f1051.mspx
http://www.download.windowsupdate.com/m ... 9fac3c.exe
Navod na instalaciu jazyka najdes tu
http://windowshelp.microsoft.com/Window ... f1051.mspx
Disk som si jednoducho rozdelil cez "spravcu diskov"Zappir napísal:Ak som pochopil spravne chces s5 sk vistu jak si mal predtym -> staci ju po instalaci doinstalovat, slovencinu vyguglis bo cez ovladaci panel (tusim to de aj cez update) A inac pouzivat recorvery disk je dost naprd, mozes si stiahnut warez vistu na ktoru mas produkt key a nainstalovat ju, pretoze pokial viem tak vacsinov pri recorvery diskoch nejde poriadne rozdelit HDD
http://www.hojko.com/post1249173.html#1249173
/edit
tak nakoniec, mi predsta nabehli nastavenia a vybral som si tam Slovensky jazyk atd..
Neviete mi poradit, co by bolo dobre z tohto nainstalovat?
Je to Driver DVD k Viste, zatial som nainstaloval len Drivers
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si nainštaloval všetky tieto aplikácie okrem Norton Internet Security, Screen Saver, Net4 Switch. Napr Power4 Gear je na správu napájania, čiže by ti mal notebook vydržať dlhšie, Multiframe je zas na to, keď si chceš pripojiť na notebook externý monitor, projektor, TV... Lifeframe je aplikácia ku webkamere - môžeš nahrávať, fotiť... Bluetooth utility sa tiež zíde. Veď keď sa ti niečo nebude páčiť/nebudeš to potrebovať, tak to môžeš odstrániť.