Prestup(skola)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

TFT-kenny napísal:No co ja viem tak fyziku ho moze ucit p. Sramlova a je to dost velka k***a kt nema rada asi nikoho :D jedine co vie je iba hulakat a hulakat po ziakoch mozno to zohra velku ulohu v tom ze z matiky ma jednotky a z fyziky stvorky.
Ja mam iny odbor a elektrinu sa neucim ale co viem s pocutia tak je to dost narocny predmet a tiez je tam neaka divna ucitelka. Vela veci zalezi na tych vyucujucich ale mozno si aj zvykne.
Odporucam pani potocnej napisat sem kto ho uci na fyzike. Mne tiez fyzika velmi nesla a ucila ma zastupkyna Dagmar Klimešová. Ucivo som nechapal. Ona ma dost cudne prirovnania, ale ked som ucivo na konci roka zazrakom pochopil, vsetky prirovnania mi prisli smiesne a krutilo mi usi z toho ako to niektori mozu nechapat. Na konci roka ale VSETKYM prilepsila o 1 stupen. Pani Sramlovu poznam len z pocutia - je ju pocut aj cez tri dvere, lebo rada krici. Som rad ze ma neuci. Ak ho uci Sramlova moze to byt ucitelkou. Mnohi, ktorych uci maju problem s matematikou.
Marcela Potocna
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marcela Potocna »

Ano, presne tak. Na fyzike syna uci pani Sramlova a triednou je mu je pani Jurikova.Ale neni podstatne rozoberat ucitelov islo mi len o to ci synovi mam vyhoviet , alebo nie a ako je to s prestupom to by malo byt asi vsetko.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Marcela Potocna napísal:Ano, presne tak. Na fyzike syna uci pani Sramlova a triednou je mu je pani Jurikova.Ale neni podstatne rozoberat ucitelov islo mi len o to ci synovi mam vyhoviet , alebo nie a ako je to s prestupom to by malo byt asi vsetko.
Ja by som mu vyhovel, je to predsa jeho zivot. Ked mu ucenie nejde, naco ho zbytocne tyrat.
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

No tak podla mna je uz aj vyrieseny problem stym ze s matematiky ma jednotky a z fyziky ledva prejde :D ona je fakt dost zla ja bysom sa isiel s triednu povypravat ci nema ona snim problem, sramlovej sa ani pytat nemusite ta vam narozprava len pekne veci o synovi anic pravidive a je to uz len navas ci syna nehate na skole alebo pojde na inu ale sam tam chodim a mozem povedat ze skola je celkom fpoho len ked natrafi na ucitelku kt. je krava tak ma proste smolu

Osobne mam 2 s chovania povedal som blbu vetu pred jednu ucitelku za ktoru by mi asi cely kabinet okrem nej nic nepovedal.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Marcela Potocna napísal:...
No mozno je dolezite prave to,ze ho ta elektrotechnika nebavi.Ja co sa pamatam,tak z nasej triedy jej rozumelo asi 5 ludi.A to sme boli 25.Chalani co jej nerozmueli,dnes robia vselico mozne,len nie to,za co sa vyucili...

Treba sa spytat syna,co by ho bavilo-aj ked to nie je take jednoduche.Avsak vyzera to tak,ze ta elektrotechnika ho moc nebavi.
Marcela Potocna
Novice
Novice

škola

Dobrý den,
dávnejšie som sem písala ,že syn ma problémy v škole možno si vačšina pamatá..takeže po malej diskuzii so synom mi povedal , že by rád prestúpil na školu s názvom Stredná odborná škola ochrany osob a majetku..lenže som na to sa s ním porozprávat dala príliš neskoro a už je dávno po polroku a syn stále študuje na rovnakej škole [pre upresnenie spš dopravná]..ale chcel by nastúpit na nový rok na tú školu ale neni som si istá či sa to vobec ešte dá síce to je súkromná škola ale je vyžadovaný monitor a tak podobne.

Chcem sa opýtat či može syn nastúpit do nového ročníka/u na Súkromenj soš och. osob a maj. aj ked študuje na spš dopravnej..chcel by prestúpit zo starej strednej do nove..a bude robit nejaké prijímaicie pohovrory , testy a tak podobne?

Za ochotu Dakujem

//GothaR: temy spojene
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

bude treba zavolat na skolu, vzdy je tam moznost ze sa da
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a v ktorom je ročníku? Tie odbory sa mi zdajú dosť odlišné, a ak je teda napríklad už tretiak tak mu to asi nebude umožnené.
Marcela Potocna
Novice
Novice

audiotrack napísal:a v ktorom je ročníku? Tie odbory sa mi zdajú dosť odlišné, a ak je teda napríklad už tretiak tak mu to asi nebude umožnené.
momentálne je prvák a teraz v júni by mal končit prvý ročník..a chcel by v septembri nastúpit na tú spomínanú školu
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Ak je teraz prvák, tak monitor pred rokom asi robil, nie? Možno by mu ho uznali. Čo sa týka tých prijímačok, tak ak študuje na strednej škole podobného zamerania (čo asi nie), tak by asi spravil len prestupové rozdielové skúšky, ale takto neviem. Teraz tu asi nič neporiešime, najlepšie by bolo asi sa priamo telefonicky alebo osobne obrátiť na vedenie danej školy...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

viem ze budem odveci ale sukromne skoly nikdy nepohrdnu "sponzorskemu daru" resp. priskocnemu za noveho studenta
henry43
Novice
Novice

Navrat na skolu, z ktorej som prestupil

Príspevok od používateľa henry43 »

Dobry den!
Chcem sa opytat, ci sa da prestupit spät na skolu, z ktorej som uz raz prestupil.
Cize, prestupil som zo skoly v Snine do skoly v Humennom, ale po 1 roku a 1 mesiaci sa chcem vratit spät do tej skoly v Snine. Je vobec mozny takyto (spätny) prestup?
Hacik je ale v tom, ze ta skola v Snine je 8-rocne gymnazium a ta v Humennom je klasicka 4-rocna stredna skola (ale..... Zo Sniny som prestupil po 4. rocniku 8-r. gymnazia a potom v septembri som zacal v 1. rocniku strednej v Humennom)
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Jasne, mozne to samozrejme je, ale je to na vedeni skoly. Musis sa spytat tam, napis si ziadost alebo sa informuj telefonicky. Ako vravim, je to individualne pre kazdu skolu.
Napísať odpoveď