Autokino Zlate Piesky

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Autokino Zlate Piesky

Príspevok od používateľa meffisto »

Od septembra začína prevádzku prvé stále autokino v Bratislave. Trikrát do týždňa budú na veľkoplošnej projekčnej ploche na parkovisku pred nákupným centrom Shopping Palace zadarmo premietané filmové hity z domácej i zahraničnej produkcie.
zdroj:

Kód: Vybrať všetko

www.gregi.net
Program: http://www.autokinozlatepiesky.sk/program.php

Premietanie každý utorok, štvrtok a sobotu, vždy o 21:00 hod.
Je to zadarmo - co na to vravite?

...ja ze KONECNE :wink: urcite budem chodit.
Prílohy
autokino.jpg
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Je to super, ale mali s tym prist uz davno, teraz ked sa posralo pocasie je to na dve veci. Ked boli po Tescach autokina, tak som bol a bolo to fajn, pred filmom sme si nabehli nakupit a potom sme uz v aute mohli suchotat kolko sme chceli :D Boli tam aj ludia bez auta, ci na bicykloch alebo na peso a zazitok mali aj oni.
"Playlist" vyzera slusne, urcite sa tam par krat ukazem. Ak bude taka ista organizacia ako vtedy v Tescu, budem spokojny. Len som zvedavy, ci bude platnom pevna plocha, lebo jedina nevyhoda vtedy bola, ze ked zacalo fucat, obraz sa strasne zle sledoval. Ak to ma byt napevno, bude to dobre. Aj sa normalne tesim, ako tam zabijem dake romanticke vecery :P
Ako tak pozeram, Shopping Palace sa rozbieha na plne obratky, pristavbu maju rozrobenu velku, rozrastaju sa, plaz mali tiez - maju teda, teraz otvorili ASKO, marketing nastartovali ako sa patri :)
Napísať odpoveď