Da sa predat pouzity windows?
Da sa predat pouzity windows?
Ahojte, takze mam takuto otazku, oco ma firmu a ma v nej kupenych viac windowsov ako xp a vista, chcem sa spytat ci sa daju tieto windowsi este nejako predat ked su uz pouzite a su aktivovane. Na stranke microsoft som cital ze krabicove verzie sa daju predat aj pouzite, pri predaji druhemu majitelovi sa to da vyriesit. Ale pri OEM verziach je to iba tak ze sa daju predat spolu s pocitacmi. Takze len tak sa spytam, ked saa to da predat len spolus pc, neda sa predat len original balenie OEM win aj s HDD kde je win nahodeny a aktivovany? Je to mozne? Lebo ked prehodim napriklad jeden hdd kde je nainstalovane xp do druheho prave poskladaneho pc ide normalne. Dovod je prechod na linux a pytam sa ci sa nedaju tie OEM verzie predat aspon spolu s hdd. Dakujem za odpoved
-
vladenko007
VIP
no takze som sa pokusil vymenit moj HDD 120 gb kde mam nainstalovanu vistu 32bit eng home premium original, je to jedna z prvych win vista, moj pc: MB: msi, CPU: q6600, VGA: ati 3650
kamaratove pc: MB: asus, CPU: amd phenom II x3 720, VGA: ati 4670
a ono to normalne funguje, vsetko pekne naskocilo, odinstaloval som stare drivery a nainstaloval nove, vyskocila tabulka ze do 3 dni treba aktivovat windows, dal som aktivovat online a zachvilu mu napisalo ze win je aktivovane. Vsetko frci ako ma, tusim este lepsie ako na mojom. Neviem ci to pojde na kazdej viste, ale aspon co mam ja to ide, mozno to je aj tym ze je to jedna s uplne prvych verzii, tusim instalacka je este bez service packu.
kamaratove pc: MB: asus, CPU: amd phenom II x3 720, VGA: ati 4670
a ono to normalne funguje, vsetko pekne naskocilo, odinstaloval som stare drivery a nainstaloval nove, vyskocila tabulka ze do 3 dni treba aktivovat windows, dal som aktivovat online a zachvilu mu napisalo ze win je aktivovane. Vsetko frci ako ma, tusim este lepsie ako na mojom. Neviem ci to pojde na kazdej viste, ale aspon co mam ja to ide, mozno to je aj tym ze je to jedna s uplne prvych verzii, tusim instalacka je este bez service packu.