zdravim , mam osobne ( pevne ) pc a v nom mam v PCI slote kartu na prijem wifi ... v dome mam wifi zonu no signal je na nic .. ked beham po dome s NB neni nijaky problem nech som aj za 4mi stenami .. s pc je problem ze aj ked medzi routerom a pc je volne priestranstvo signal je "dobry " neskor horsi a stale to kolise .. je to na nervy .... niekedy to dokonca bolo aj tak ze vecer to islo dobre .. ale hned rano a cez den ako bolo svetlo zle je to strasne zvlastne .. v tej karte bola zozaciatku taka mala 10-centimetrova antenka .. neskor som kupil taku s kablikom ale ani to nepomohlo .... co by ste mi poradili ? myslite ze by zmena tej PCI karty pomohla ? ze moze byt vadna ?
no ved mozem , preto sa pytam .. kde sa to da zohnat ? aj na DX ? lebo moc sa v tom nevyznam .. niektore vysielaju , niektore primaju , niektore su pre psp a tak nie ?
Ak ti signal kolise v urovni dobry(3 palicky)-zly(1 palicka) tak by som to neriesil. Kym to ide, je to dobre. Tiez mi to robilo ale ping ani rychlost to absolutne neovplyvnovalo.