Vopred dakujem...
Win Vista Uninstall
-
fuckofwindows
Amateur
Win Vista Uninstall
Mam nainstalovanu Vistu 32b Home Basic, este k tomu aj cracknutu a chcel by som sa jej rychlo zbavit!
a miesto nej nainstalovat XP... normalnym postupom, ze si v biose zvolim bootovanie s CD som skusal a samozrejme to nejde
, takze mohol by byt niekto ochotny, kto ma s tym skusenosti a poradil by mi...
Vopred dakujem...
Vopred dakujem...
-
fuckofwindows
Amateur
Nejde!Andrew007 napísal:Ked mas to XP-cko bootovatelne, tak nevidim ziadni dovod preco by ti to nenabootovalo, este skus bootovat cez bios ako first device, alebo si vyskusaj cez virtual boot ci to nabehne.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Asi aj ty si jedna ztych, ktory maju problem a vedia vykrikovat a najlepsie opisat vlastny problem.fuckofwindows napísal:Nejde!
K teme : Tak skus este raz napalit to CD-cko alebo stiahni si inu verziu ked to nieje bootovatelne.
-
fuckofwindows
Amateur
Neviem odkial si vzal ze som "ona", to je po prve... Po druhe - ty si asi s tych mudrlantov, ktori len mudruju(???)Andrew007 napísal:Asi aj ty si jedna ztych, ktory maju problem a vedia vykrikovat a najlepsie opisat vlastny problem.![]()
K teme : Tak skus este raz napalit to CD-cko alebo stiahni si inu verziu ked to nieje bootovatelne.
ziadal som o radu a nie o nazor o tom aky som od cloveka, ktory ani nevie jak vyzeram
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 14:31 )
Staci ak mi niekto poradi ako odinstalovat Vistu... Xpcko si uz viem nainstalovat aj sam, nie som magor... Len Vista Uninstall!
-
Pigesko
King
a ako ti tu ma niekto poradit ked napises len ze ti nieco nejde...ale to co ti to vypisuje/ukazuje/robi si zrejme mame domysliet...
ako prve skus reset biosu...

OS sa neda odinstalovat...jedine vymazat (naformatovanim particie) to snad dokazes nie ?fuckofwindows napísal:Staci ak mi niekto poradi ako odinstalovat Vistu... Xpcko si uz viem nainstalovat aj sam, nie som magor... Len Vista Uninstall!
-
Andrew007
Guru wannabe
Ziadal si o radu a ja som ti napisal nech vyskusas cez rychle bootovanie alebo tak ze prepnes mechaniku na fisrt device, ale nikto ti nebude vediet poradit kedze neopises presne situaciu ci ti zacne blykat mechanika, alebo pri bootovani vypisuje pc nejaku chybu...fuckofwindows napísal:Neviem odkial si vzal ze som "ona", to je po prve... Po druhe - ty si asi s tych mudrlantov, ktori len mudruju(???)...a po tretie CD je bootovatelne a je aj dobre napalene(odskusane na druhom PC)
...
ziadal som o radu a nie o nazor o tom aky som od cloveka, ktory ani nevie jak vyzeram...
-
vladenko007
VIP
V prvom rade sa este raz pozri do biosu či si nastavil botovanie s CD/DVD ako prve (first)
Ked odchadzas s biosu musis dat ulozit nastavenie takze Save/Exit. Ked to neurobiš tak to co si zmenil v biose sa ti neulozi.
Ked vlozis boot CD/DVD do mechaniky a restartujes tak sa ti musi rozblikat alebo rozbehnut mechanika a vypise ti stlacte lubovolnu klavesu mas na to len par sekund cca 2-5. Ked to nestlacis bootovat bude dalej z HDD.
Ak ti nahodou neponukne "stlacte lubovolnu klavesu" tak skus este pri spustani stlacat teraz presne neviem bud F5 alebo F8 a malo by ti ponuknut menu s coho ma bootovat. Male okno v ktorom si vyberies DVD/CD mechaniku.
Ak ani potom nanaskoci hlaska "stlacte lubovolnu klavesu" tak je asi vadne medium.
Ked odchadzas s biosu musis dat ulozit nastavenie takze Save/Exit. Ked to neurobiš tak to co si zmenil v biose sa ti neulozi.
Ked vlozis boot CD/DVD do mechaniky a restartujes tak sa ti musi rozblikat alebo rozbehnut mechanika a vypise ti stlacte lubovolnu klavesu mas na to len par sekund cca 2-5. Ked to nestlacis bootovat bude dalej z HDD.
Ak ti nahodou neponukne "stlacte lubovolnu klavesu" tak skus este pri spustani stlacat teraz presne neviem bud F5 alebo F8 a malo by ti ponuknut menu s coho ma bootovat. Male okno v ktorom si vyberies DVD/CD mechaniku.
Ak ani potom nanaskoci hlaska "stlacte lubovolnu klavesu" tak je asi vadne medium.
-
fuckofwindows
Amateur
Vsetko co si mi napisal som skusil... Boot mi vypise chybu, ze mam vlozit disk a stlacit lubovolny klaves...ale podotykam CD s instalackou XPcka je boot cd - odskusane na druhom PC, kde vista nebola...Andrew007 napísal:Ziadal si o radu a ja som ti napisal nech vyskusas cez rychle bootovanie alebo tak ze prepnes mechaniku na fisrt device, ale nikto ti nebude vediet poradit kedze neopises presne situaciu ci ti zacne blykat mechanika, alebo pri bootovani vypisuje pc nejaku chybu...
Staci mi navod ako odinstalovat vistu z disku...
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 14:42 )
Formatovat - to dokazemPigesko napísal:a ako ti tu ma niekto poradit ked napises len ze ti nieco nejde...ale to co ti to vypisuje/ukazuje/robi si zrejme mame domysliet...
OS sa neda odinstalovat...jedine vymazat (naformatovanim particie) to snad dokazes nie ?
-
vladenko007
VIP
Lenze to nebude problem v tom ze tam je vista.
Odinštalovanim nič neviriešiš. Ono ked na zaciatku bootujes z CD je jedno aky je tam operačny system. A vista urcite nema ziadnu ochranu alebo nieco podobne. Az bootovanie z HDD a vsetko co sa potom udeje mzes pripisovat Viste. Ale do tej doby je tam iny problem.
Odinštalovanim nič neviriešiš. Ono ked na zaciatku bootujes z CD je jedno aky je tam operačny system. A vista urcite nema ziadnu ochranu alebo nieco podobne. Az bootovanie z HDD a vsetko co sa potom udeje mzes pripisovat Viste. Ale do tej doby je tam iny problem.
-
fuckofwindows
Amateur
No pocul som dost mytov o tom, ze zmena OS z Visty na nizsi (XP, 2000 atd.) je dost komplikovana a zevraj to nejde len tak... teraz sa s tym stretavam...vladenko007 napísal:Lenze to nebude problem v tom ze tam je vista.
-
vladenko007
VIP
-
fuckofwindows
Amateur
Mam "nejaky notebook"vladenko007 napísal:Je to blbost. A komplikovanost je len v tom ze ked mas napr. najaky nootebok na ktorom mas Vistu tak sa moze stat ze ked nahodis XP tak nenajdes na vsetok tvoj hardware ovladace na XP. Ale da sa to riesit univerzal. ovladačmy.
-
fuckofwindows
Amateur