Phenom? nic moc, no na strednych? Poviem ti takto.
Ja mam
AMD Athlon X2 5600+ @ 2.8Ghz
Ati Radeon HD4850
4GB Ram
A hraval som to tak na med/high detailoch s dohladnostou tusim len 30-40% FPS bolo hrozne, nieked az citelne thralo. Po dlhsom case som si to nainstaloval zas a na low detailoch s rozlisenim 640x480 som mal asi 40 fps, nic moc. Ta hra je cela shit
Sapo napísal:Phenom? nic moc, no na
A hraval som to tak na med/high detailoch s dohladnostou tusim len 30-40% FPS bolo hrozne, nieked az citelne thralo. Po dlhsom case som si to nainstaloval zas a na low detailoch s rozlisenim 640x480 som mal asi 40 fps, nic moc. Ta hra je cela shit
no uvidime aj bratranec ma presne takyto procak ale zase grafiku ma na hovno a na najnizsich mu to ide a no tak da sa to celkom hrat ale nie dlho
Ale celkovo to GTAcko je cele dosrate. Napr taky Crysis mi ide uplne na plne detaily 1280x1024 4x AA a je to pekne hratelne. A mozem povedat ze Crysis ma lepsiu grafiku ako GTA IV.
ale ved to jej jasne v gta "sa velmi zamerali" na vypoctovy vykon cpu ktory je nepotrovnatelne mensi oproti gpu (za co "moze" engin hry kedze bola vyvijana primarne pre konzoly + nasledne optimalizacie na PC platformu)
Henry_Tomasino napísal:pojde GTA 4 so všetkým na HIGH na 4-jadrovom procaku s grafickou kartou ATI HD4870 ??
Toto je velmi vtipne ako su niekto zaklada na tom aby mal vprvom rade vsetko na HIGH (!!). Ked ti uz na tom tak velmi zalezi tak to vyskusaj, dokonca si nenapisal ani model CPU, ram...
Ale inak ano, pravedpobne by ti to mohlo ist dost dobre, GTA 4 si zaklada viac na cpu ako na grafike (ktora by v tvojom pripade mohla byt aj lepsia), cize styri jadra su velkou vyhodou
Thek_SVK napísal:Ked ti uz na tom tak velmi zalezi tak to vyskusaj,....
kebyze to uz mam doma tak by som to asi vyskusal
chcem si kupit tu najlepsiu graficku kartu na gta tak preto sa pytam, ...nad ostatnymi vecami mam uz jasno...
ahojte. mám problém. ked spustim GTA 4 tak moje nastavenia grafiky sa vzdy resetuju. napr. vcera som dal dohladnost na 7. vecer som to vypol. rano som to znovu zapol a dohladnost mam na 22. rozlisenie mensie. proste vsetko graficke nastavenie sa mi resetuje . neviete preco